Hur man håller motivationen uppe

När man pluggar dagarna i ända behövs det något som gör att man orkar fokusera. När man är så flitig och läser en massa känns det som att man får unna sig lite extra som belöning. När jag svettades runt på stan idag med den tunga lagboken på axeln och gjorde diverse ärenden så kunde jag inte motstå att införskaffa detta:


Rouge volupté från YSL. Det perfekta läppstiftet i nude-färg med lite rosa i. Älskar det redan! Ska definitivt ha det här på fredag på tentafesten!:)



Sen smet jag in på Make Up Store också och köpte en ny concealer-pensel eftersom min gamla försvann i helgen. Den här är i syntet och funkar även om ögonskuggepensel, perfekt jue när man inte pallar bära med sig för mkt. Det är definitivt ett bra tips att köpa en pensel till er concealer, det täcker sjukt mkt bättre än när man bara tar med fingrarna!

Försökte ta lite bilder för att visa hur fint läppstiftet vart på, och resultatet vart ju lite.. varierande:P Men det bjuder jag på! Titta och skratta ;D












 

Gud vad tråkigt liver hade varit utan fina saker!:)


Lite rättvisa, tack!

Från den respons jag fått så blev det förra inlägget uppskattat vilket var himla kul:) Och då är det ju inte mer är rätt att mina härliga vänner från Södertälje och Linköping får lite credd för deras awesomeness också, right?

The one and only; Cissi! Efter tre år på gymnasiet hade vår klassföreståndare fortfarande problem med att se skillnad på oss två, haha. Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag tycker om dig min smarta, knasiga och snygga lilla klant!<3  (Lite kuriosa: Cissi lyckades nog bryta nästan varende ben i kroppen vid ett flertal tillfällen under gymnasiet, därav klant)

 

Världens snällaste Mia: Du har ett hjärta av guld och skulle aldrig göra en fluga förnär, och det är därför vi tycker om dig så himla mycket! Tycker det är så himla coolt att du, sedan vi tog studenten -07 från samma klass, redan har hunnit plugga och fått din sjuksköterskelegitimation och jobba nästan ett år på sjukhuse! Respekt säger jag bara!:)

(Ja jag blev lite sentimental och tog en massa fina bilder från studenten;) )

 

 

Nico och jag gick i samma klass på gymnasiet och gjorde allt för att impa på Kemi-Ulla för att få MVG... Haha. Vi var även ute och festade dagen innan nationella i Matte E, lyckat! haha. Men gud så kul vi hade! Min fina Nico, du stöttade mig och lät mig sova hos dig när jag separerade från mitt ex, kan inte tacka dig nog för allt du gjorde!<3

 

Med min vackra och coola Linnéa hade jag väldigt många härliga stunder under gymnasiet! Du ville plugga juridik och jag siktade på Industriell ekonomi, vem hade kunnat ana att det skulle bli nästan tvärt om?:) Saknar dig!<3

 

Jessica och jag började i samma klass i Linköping. Du är en fantastiskt lugn och härlig människa och jag trivs så fantastiskt bra i ditt sällskap. Tycker du är underbar för att du orkar lyssna på mig när jag ringer småfull från Frimis när jag tappat bort mina kompisar och är allmänt olycklig.. Du är en pärla!

 

Beskrivning av dig Maria känns helt överflödig. Sedan 6:an på Oxbacksskolan har vi hängt sida vid sida, och trots att du flyttade till Skåne ses vi regelbundet och har the time of our lives.. Du är en härlig vän att prata med, spela kort, parta gärnet och spela bingo på den årliga kryssningen trots 2 timmars sömn och en rejäl bakfylla efter typ 20 drinkar.. haha. Du är bäst!

 

 

Utan sina vänner är man ingenting. Har er att tacka för allt!<3


Hjälp mig, snälla?!

Jag har ett lite speciellt ordningssystem på mitt Spotify-konto.. Först har jag alla låtar i en lista, och sen gör jag som säkert alla andra lite listor då och då med olika teman. Har ganska länge haft en lista som heter Party, men jag har kommit underfund med att jag lägger in nästan all ny musik där vilket gjort att den tappat lite av sitt speciella värde. Det är så många låtar så den fyller liksom inte riktigt sitt syfte längre, vilket är tex att ha på en förfest eller lyssna på när jag svabbar golvet så att jag ska bli peppad och att det ska gå snabbt. Nu tänkte jag göra en ny partylista och jag beöver er hjälp! Vad ska jag ha för låtar på den här listan? Vilken är din (eller dina) favoritlåtar? De jag har hittils:

- In the ayer med Flo Rida. En av de bästa RnB-låtarna ever. Den hade en självklar plats på listan.

- Macarena med Los Del Rio. Lite oklart varför den hamnat här redan. Den e ju en klassiker som är riktigt kul att lyssna på när det vankas party.. Hrmmm...


Snälla, hjälp mig skapa den bästa partylistan ever! Gärna gamla och nya bidrag!:D

Nu ni!:)

Det här har jag tänkt på så himla länge, och nu ska jag äntligen få tummen ur röva!

Jag skulle vilja ägna ett eget inlägg åt mina fantastiska vänner som har haft turen att träffa här i Örebro! Tänkte att det kunde vara roligt att se för er Tälje/Linköpingskompisar och framförallt roligt för er härliga människor i Örebro att få veta hur sjukt underbara ni är!<3

Vad skulle jag göra utan min fellow sportnörd Linda?:) Det här är en riktigt tuff och härlig liten skånska vars ärlighet jag uppskattar väldigt mycket. Ser tex min hellugg (som jag fick en knäpp impuls att klippa) konstig ut så kan jag lita på att hon säger som det är när jag frågar;)



Här är min fina Emelie som verkligen har ett hjärta av guld!<3 Du är en otroligt härlig människa vars vänskap jag uppskattar väldigt mycket! Vi är lika töntiga båda två när vi sitter klistrade framför kungliga bröllop, hehe. Löööw jo!



Haha, satt och letade efter en bild på facebook som gör denna skönhet rättvisa, och så hittade jag den här som jag bara måste publicera eftersom den är så rolig! Vad gjorde vi här för knas Emelie?:P



Här är den supersnälla och härliga Johanna som det är ett riktigt härligt go i!:) Är man i Johannas sällskap behöver man aldrig oroa sig för att ha tråkigt, för den här snygga blondinen har en otrolig förmåga att få en att skratta så det värker i mungiporna och dansa natten lång till fötterna värker!
Haha, förlåt Johanna, men jag var bara tvungen:



Göteborgs-Linda är även hon en otroligt snäll och gullig tjej som jag tycker jättemycket om! Det är inte mycket som kan få denna positiva donna på dåligt humör, och jag tror att vi alla kan hålla med om att om det är någon som skulle vinna SM i bra inställning så är det Linda! Sikket snyggo!:)



Här är min kära granne Sara som faktiskt även lyckas påminna mig om Linköping lite då och då i och med hennes härliga Östgötska;) Det är jäkligt kul när du brer på som allra mest Sara! Det är otroligt härligt att ha en granne i samma hus som man kan gå ner till och snacka lite skit, laga tacos med och kolla Let´s Dance eller bara ta en promiss till Willys med. Härliga grannar is the shit! <3




Här är vår egna cougar Anna:) Du är en riktigt härlig tjej och jag trivs så himla bra i ditt sällskap. Snyggare Skövde-tjej får man leta efter!




Hoppas det är okej att jag publicerar de här fina bilderna på er<3 Annars får ni säga till!:)

Jag vill att ni ska veta att ni är helt underbara människor och ni är definitivt den största anledningen till att jag trivs så bra här i Örebro. När är värda er vikt i guld och om jag bara hade lite mer pengar hade jag bjudit er alla på en riktig tjejresa!

Det finns såklart många fler vars vänskap jag värdesätter mycket, men idag kände jag för att presentera dessa härliga brudar:)

I tokstan

Kom hem till tälje igår förmiddag för att fira faster Gunilla som fyllde 60 år:) Var en himla trevlig kväll med mina  härliga släktingar som man ser alltför sällan! Var lite nervös innan eftersom min pappas syssling Norolf från Norge skulle vara där också, och jag har ju så jäkla svårt att förstå mina kära norska släktingar. Danskar ska vi inte tala om, de förstår jag inte ett ord av. Tur att jag har inte några släktingar där ifrån:P Nervositeten var dock obefogad, för Norold var ganska lätt att förstå sig på. Ruskigt trevlig var han också:) All in all var det som sagt en supertrevlig kväll, och jag fick även se mitt übergulliga kusinbarn Alicia för första gången, söööööt!<3

Annars består dagarna till 150 av plugg till tentan på fredag. 30 hp Privaträtt, känn på den liksom.. Det känns verkligen att man har legat i den "moden" där livet bara består av tentaplugg, sova och äta. Och en och en annan cykeltur till GIH-huset typ. Men den 3/6 kl 20:15 är tentan över, och tentafest med middag börjar på Strömpis. Läääängtar!:)

Åker tillbaka till Örebro ikväll för att jobba och tentaplugga i skolan imorn med tentagruppen. Ska bara försöka bli av mde den här envisa huvudvärken som förföljt mig i flera dagar nu..

Hörs snart igen!

Plötsligt händer det:)

Tittade in på en av mina favoritbloggar för någon veckan sedan, Frida Fahrman, och då hade hon en tävling (länk till inlägget med tävlingen!) där man kunde vinna massa roliga priser, bland annat dessa coola cola light-flaskor som designats exklusivt av Carl Lagerfeldt (chefsdesigner på Chanel för övrigt).




"Kanske minns ni att jag var på Lagerfelds sammarbete med Coca Cola Light nyligen här i Paris.

Som uppföljning till det så tänkte jag ge er chansen att vinna mängder med fina priser!

Just nu pryder hela skylten på Colette med just dessa saker, men eftersom de inte finns till försäljning i Sverige,

så vill jag ju såklart att ni ska kunna få tag på dem ändå, här genom min blogg.

Ingen av produkterna är till försäljning utan finns bara att få tag på här via bloggen, och är specialgjorda i fina boxar.

Lika så toppen. Biobiljetterna är till premiären av filmen Lagerfeld Confidential som visas den 14 juni i Stockholm.

Pris 1: Collectors box med tre flaskor i + topp designat av Karl Lagerfeld + biobiljett
Pris 2-5. Collectors box med tre flaskor i + biobiljett
Pris 6-20: Biobiljett"

Jag var ju tvungen att kommentera, och imorse damp det ner ett mejl i inboxen som sa att jag vunnit 2-5e pris! Tjooohooo! Hehe, vart så himla glad, det gjorde verkligen min dag! Kändes som att man behövde någon slags uppmuntran i allt elände, och det här levde ju verkligen upp till det behovet!:D Jag ska ju då även få två biobiljetter till premiären i Sthlm, vilket ska bli himla skoj! Svårt att bestämma sig för vem jag ska bjuda med bara... Någon som är sugen på att gå på röda mattan och inte har något annat för sig den 14e juni?:)

Hualigen!

Vad sjutton har de gjort med min älskade Björn Gustavsson?? Kolla frisyren!



Hahahahaha tycker jag beskriver det ganska så bra!
Fick en inbjuda till en förhandvisning till den här filmen och var ju bara tvungen att dela med mig!

Tre år senare..

.. Så tänkte jag presentera mina favoriter från Eurovision! Jag var tvungen att jobba kvällen som det gick, men efter typ 4 timmars sömn så gick jag upp och såg reprisen dagen efter:)
Jag tycker att vinnarbidraget från Azerbadjan var bra för att vara en ballad, men det är ju såå mkt roligare när en låt med lite drag vinner! Här är mina favoriter:

Redan i semifinalen fastnade jag för Österrikes bidrag:



Eftersom Tyskland är en av stornationerna och varje år är automatiskt kvalificerade till finalen såg jag den här låten först i finalen. Det är alltså samma Lena som vann ifjol, dock med en mycket bättre låt i år:



Nästa favorit verkar folk ha lite hatkärlek (?) till.. Varför förstår jag inte, tycker bidraet var grymt! Visst att de ser lite fåniga ut där de hoppar omkring, men det var ett bra nummer iaf tycker jag:) "Filmen" som går på skärmen i bakgrunden tycker jag var riktigt cool också:





Det var mina favoriter, bortsett Saade då;) Han var ju grym! Kul att han vann semin också..
Vilka var era favoriter?

Ge.mig.nu!!!!

Ni vet ju att jag gillar smink och roliga produkter och därmed har samlat på mig en hel del.. Men kolla in här:

http://blogg.veckorevyn.com/purity/2011/05/min-sminkforvaring/


TO DIE FOR! Åh herregud, blir ju helt exalterad här, haha...

Har varit sugen på en Malm-byrå ganska länge också.. Frågan är bara vart man ska få plats med den? I min Walk-in kanske? Eller precis bredvid sängen skulle jag kunna ha en sån hög... Hmmmm vad svårt:)

Denna soliga dag spenderas i musikhuset, p...

img_2979 (MMS)

Denna soliga dag spenderas i musikhuset, pluggandes :/ men vi får ganska mkt gjort så ngt positivt iaf:) får se om det blir jobb ikväll, har jourpass och får reda på om en dryg timme om det blir ngt 'shuffeling' ikväll lr inte.. Behöver ju verkligen pengarna, men det hade å andra sidan varit skönt att slippa så man orkar upp till pluggruppen imorn kl 9.. Time Will Tell helt enkelt!  Hur spenderar ni denna tredje fredag i maj?:)


Cliffhanger

Juste ja, skulle ju berätta vad som kom i kuvertet från Helsingborgs tingsrätt.. Hösten 2009 skulle jag köpa en mobil på tradera, men jag vart lurad av en kille som heter Andreas Andersson. Jag anmälde det hela, och idag fick jag en kopia av domen (som fastslogs i helsingborgs tingsrätt igår). Det visade sig vara en sjukt korkad kille som använt sina egna namn-, adress- och kontouppgifter. Han var för övrigt född -87 och ska efter att ha bedragit mig och fem andra personer nu avtjäna sitt andra fängelsestraff under sitt 24 år korta liv. Fatta, 24 bast och sitter redan inne andra gången! Enligt förundersökningen och vittnessuppgifter från sin pappa (som han hade stulit en dator och en platt-tv från) så var har beroende av tung narkotika. Är sjukt förbannad på idioten som lurade mig, självklart, men jag tycker ändå lite synd om honom..
När jag läste hans uppgifter blir jag ännu mer chockad; han bor granne med Jessica (klasskompis från Lkpg) i Ramlösa, Helsingborg! Tyckte det var olustigt att min kära Jessica ska behöva bo bredvid en brottsling, Men som tur är sitter han ju inne ett tag nu iaf..

Farligt farligt!

När man redan är lite smått beroende av Tradera är det himla farligt att skapa ett Ebay-konto också kan jag meddela! Men, jag har faktiskt hållt mig i skinnet hyffsat bra hittils. Min favoritconcealer all time Dream Mousse Concealer från Maybelline (Den slår Touch Eclat från YSL och chanels concealer med hästlängder!!) har tragist nog slutats sälja i Sverige, så nu har jag köpt 2 st på Ebay. Får se hur lång tid det tar att få hem dom bara.. Ena säljaren var i London och andra i Tennessee, USA.. Ska bli spännande att se hur det funkar! Har även fixat ett Paypal-konto, vad det nu har för funktion.. Har inte listat ut allt ännu, men jag skickade ett mejl till båda säljarna iaf och förklarade att jag var nybörjare på Ebay och hoppades att de hade överseende med det:P Det fungderar verkligen totalt annorlunda från Tradera, haha. Känner mig som min högst otekniska mor.

Har ni fyndat ngt riktigt kul på tradera/Ebay?:)

Meh! Vem är det som varit här och ätit upp...

img_8315 (MMS)

Meh! Vem är det som varit här och ätit upp mitt pluggodis?! Måste vart sara som smög in medans jag var i tvättstugan;p (ja för er dom undrar, jag använder för tillfället en blomkruka som godisskål, haha).


Ooh, syns det inte lite iaf att jag blivit...

img_0550 (MMS)

Ooh, syns det inte lite iaf att jag blivit solbränd?:D


Nu får jag lite dåligt samvete över att ja...

img_0978 (MMS)

Nu får jag lite dåligt samvete över att jag bloggat så dåligt den senaste tiden.. Anledning kan utläsas från bilden. Men efter den tredje juni, då jäklar ska det bli skönt med sommarlov! Känns så overkligt att sommarlovet är så nära. Snart är man 2/9 jurist. Känn på den liksom. Himla bra känsla måste jag säga. Något som är mindre bra är att jag inte har något riktigt sommarjobb, vilket jag hoppas löser sig innan sommarlovet är här.  Angående kuvertet på bilden fick jag ett bra besked idag, mer om det i nästa inlägg..  Kram!


När hela världens vänds upp och ned

Fick precis reda på något helt sjukt, overkligt och hjärtskärande.. Läs hennes berättelse här:

http://www.carolinelarsson.eu/

Jag känner nog ingen som är så otroligt positiv, levandsglad och bara allmänt underbart glad och härlig. Hur lyckas man vara så stark efter att ha tvingats amputera sitt ben? Jag förstår inte. Men gå in på hennes blogg och låt dig om inte annat inspireras av hennes otroliga psyke och positivism!

Schlager!

Såhär i schlagertider kan det ju vara kul att kolla lite i backspegeln... Det här bidraget är nog det galnaste någon, alla kategorier.. Exakt VAD tänkte stylisten här?? Och dansarna i silvriga pilotmössor? My oh my...


Mmm, härligt med lite lyxmiddag framför ho...

img_8029 (MMS)

Mmm, härligt med lite lyxmiddag framför hockeyn:)


Mera tips!

När man är hos frisören blir man i princip alltid tipsad om att köpa olika produkter, schampon och dylikt. Så blev även jag tipsad om Redkens produkter nu när jag var hos frissan i måndags. Ett schampo kostade 280 kr, balsam 320 och inpackning 410 kr från Redkens serie All Soft. Om man skulle få för sig att köpa alla dessa produkter kostar det alltså sammanlagt hiskeliga 1010 kr! Kostar ju nästan likla mycket som själva frisörbesöket, och det går ju inte för sig! Då är det tur att man har sina trick för att få det hela lite (läs otroligt mycket) billigare! När jag kom hem så beställde jag istället nyss nämnda produkter hos feelunique.com, en hemsidan från Storbrittanien (vilket gör att man inte behöver betala någon tull!) som även har gratis frakt. Och vet ni vad det kostade att köpa dessa 3 produkter där? - 397 kronor! Alltså inte ens vad inpackningen skulle kostat här i Sverige!


Grymt bra hårinpackning!

www.feelunique.com En sida från Storbritannien med väldigt stort och billigt utbud med gratis frakt. Här beställer jag i princip alltid mina saker. Har även smink (OPI, I.d osv) och lite annat smått och gott. Definitivt värt att kolla in!

www.lookfantastic.com Även det här är en bra sida från Storbritannien. Har ett större utbud än feelunique och har bland annat Kerastase som feelunique saknar. Dock kostar det några pund i grundfrakt plus typ 1,2 pund i frakt per vara. Så kolla in feelunique först, sen kan du kolla här om det du vill ha inte finns. Trots frakten så blir det fortfarande grymt mycket billigare än i Sverige.

Har ni några tips på bra webshoppar?:)

Klipp sa frisören

Åååh! Har längtat hela helgen efter dagens frisörbesök!

Såhär såg färgen ut innan:


Och nu, efter att underbara Malin på Nikita hair (mitt emot Lindex stora affär) satte typ en miljon slingor och klippte det:



Det är lite svårt att fånga den exakta färgen på bild, men här är några försök:





Det är rejält mkt ljusare än innan! Men jag vill ju bli så blond som jag vr förut, å kommer behöva slinga det igen. Kände mig verkligen trygg i Malins händer, men det är ju så stört dyrt att slinga håret på salong! Vi får se om jag slingar det själv nästa gång eller går tillbaka.. Beror på hur rik jag känner mig då;)

Nehe

Blogg.se har tydligen haft driftstörningar i helgen, så mina mms-inlägg har visst inte kommit upp, trist... här är iaf ett som jag försökte publicera igår kväll:



Jag och Sara slet som djur för att äntligen få upp denna fördöma hylla, och vi lyckades! Nu står mina älskade klackar äntligen där de ska!:D

Jag lever!

Gårdagens hårdebackel till trots.. Fick ett oroligt sms av gulliga Emelie efter förra inlägget<3 Ska försöka att inte vara så melodramatisk nästa gång:P
Åkte i alla fall ner på stan idag och gick och hälsa på Johanna på Ica.. Gick länge och funderade på vilken frisör jag skulle våga gå in till och boka tid. Ville verkligen hitta en som är bra och som man känner sig trygg med, vilket ju inte är det lättaste när det gäller frisörer.. Speciellt inte när man är från Södertälje och är van med att diverse smågalna turktanter har slitit i ens hår så länge man kan minnas. Inbillar jag mig själv i alla fall. Eller är jag helt ute och cyklar fellow täljetokar? Oh well, jag inbillade mig själv i alla fall att ju proffsigare själva frisörustället såg ut, desto bättre måste ju frisörerna vara, eller hur? Haha.. Hittade i alla fall en som hade riktigt snygg inredning och stora montrar med Redken-produkter, vilket spg väldigt snyggt och proffsigt ut. Jag gick in i salongen och möttes av en väldigt trevlig tjej som verkade ha stenkoll på vad vi skulle göra åt mitt hår. Jag bokade tid till på måndag kl 10, så då hoppas jag kommer ut med ett ljusare svall, gärna liknande detta:







Bilderna är från den fina bloggen som Beata skriver, en cool tjej från Norrköping som skriver om mode, inredning och lite allt möjligt. Rekomenderas!:)

Gissa vad jag ska göra ikväll förresten?! Ledtråd, gick och nynnade på denna låt nyss:

"Everyday I´m shuffling.."

Ha en riktigt härlig fredag allihopa, och ni som ska på bloc party och utekravallen ikväll; Ha det superkul och festa lite för mig med!:)

Inse sina begränsningar

.. borde jag ha gjort innan jag gav mig på att försöka bli ljusare när jag var såhär pass mörk innan. Har lust att stå och slå huvudet i väggen x antal gånger för att jag trodde att jag skulle kunna fixa färgen på barret själv. Tur att jag är ledig imorn så att jag kan åka ner på stan och gå till första närmsta frissa och be dem om hjälp. Och slipper visa mig i skolan såhär...


Såhär såg färgen ut innan:







Såhär fin var utväxten också:



Förstår att det är fantastiskt intressant att se olika egobilder på mitt hår:P Såhär fin var jag med slinghättan på:




Nu ser jag ut såhär:




...

Ni får se bilder på året efter frisören.. om det inte har frätit bort pga av all hårfärg de lär behöva använda... Buhuu, vill inte bli korthårig igen!:(

Pokerkväll med juristerna:) tyvärr åkte ja...

img_2171 (MMS)

Pokerkväll med juristerna:) tyvärr åkte jag ut som andra person, men då får jag iaf se hockeyn:p


Vet vet mest? - The experience

Det hela började med att jag anmälde mig i deras formulär på svt.se. Efter ett par månader ringde de upp och jag fick svara på ungefär 20 frågor som ett test. Under tiden jag pratade med henne från svt så hade jag ingen aning om jag svarade rätt eller inte, eftersom hon bara noterade mitt svar och gick vidare till nästa fråga utan att säga om jag hade rätt eller inte. När frågorna var över fick jag det glädjande beskedet att jag hade klarat kvalifikationstestet med råge!:)
Sedan gick det några ytterligare månader inna jag blev kontaktad om inspelningsdatum. Jag fick ett mejl med några datum att välja mellan, och den 1a maj var det som passade mig bäst. De betalde även tågresan tur och retur, och om man inte kunde fixa eget boendet bjöd de på hotell också. Eftersom jag skulle befinna mig i studion kl 07:45 en söndagmorgon hade jag även turen att få en hotellnatt. Och vilken hotellnatt sedan, 5-stjärniga Elite plaza på Västra Hamngatan mitt i centrala Göteborg var inte helt fel kan jag säga!:) Frukosten var något av de bästa jag någonsin ätit! Nästa gång jag ska åka bort ska jag banne mig lägga lite mer pengar på hotellet, för gud vad skönt det är att ha sån lyx!
När jag ändå skulle sova över i Göteborg bad jag om att få ett tidigt tåg så att jag kunde spendera dagen i Göteborg. Jessica kom från Helsingborg och mötte upp mig i Göteborg, så vi spenderade dagen spatserandes och shoppandes på Göteborgs fina gator:) När hon tog sista tåget hem gick jag tillbaka till hotellet, tog en lång härlig dusch och bara njöd av kvällen. Somnade tidigt för att vara utvilad till morgondagen..
Tillbaka till inspelningen. Svt skickade taxi till oss som sov över på hotellet, vilket var ett par stycken. Man var ganska nyfiken där på morgonen och kollade in den andra lite i smyg. När vi anlände till den stora inspelningsbyggnade kom det ganska snabbt två personer ur inspelningsteamet som guidade runt oss hela dagen och förklarade hur allt fungerade. Det var väldigt många av alla tävlanden som hade varit med förut. Själva inspelning gick smidigt som sjutton. Det enda krångliga var när de skulle ställa in längden på pultarna som man stod på, eftersom alla ska se lika långa ut. Beroende på hur lång man var fik man olika många lådor att stå på. Jag var nog den kortaste där, och självklart hamnar jag bredvid en gubbe på typ 2 meter. "Minst 10 lådor till Sofie!" ropade en studiesnubbe då.. haha.
Man blev även sminkad inna programmet, och under inspelningen sprang det även runt sminktjejer med puder och ditten och datten och fixade det sista. Jag fick inte ens behålla min rosa toffs i håret, utan den skulle såklart mathca min hårfärg så det fick bli en svart istället..
Richard Olsson var himla trevlig och intresserade sig verkligen för varje deltagare när han gick omkring och pratade med folk innan kameran började rulla. Han var även otroligt effektiv när man spelade in presentationerna av deltagarna som går i början av programmet. Jag var ganska nervös inna programmet skulle börja, men när det väl satte igång blev jag ganska lugn och kunde koncentrera mig bra på frågorna. Tyvärr fick man skriva på ett kontrakt om att inte avslöja resultatet för någon, så jag kan tyvärr inte säga hur det gick. Det var i alla fall en otroligt rolig upplevelse för en frågesportsnörd som mig, och jag skulle definitivt vilja vara med igen!:)

Här är lite bilder från hotellrummet:











När jag och Jessica knallade runt i Göteborg i lördags hittade vi även det här fiket:



Där måste vi äta någon gång, eller hur Nico?;)

Allt som allt var det en härlig upplevelse att få åka bort, bo på hotell och vara med i programmet.
Juste, ska kanske nämna att programmet kommer sändas den 22 november också, så skriv upp datumet i kalendern redan nu!:D

Lanvin <3

Mitt favoritställe när det gäller att sukta efter fina saker, Net-a-porter, har fri frakt till och med imorn, och jag är sååå nära på att klicka hem dessa skönheter från Lanvin




Man borde ju verkligen spara pengarna till i sommar ifall jag inte får något sommarjobb.. Men det känns som en riktigt bra investering. Visst, man skulle helst vilja köpa ett par Loubotins, men hur ofta skulle man använda ett par klackar på 12 cm? Då känns det smartare att köpa ett par riktigt fina ballerina i toppenkvalité som man kan använda ofta. Är så sugen på att unna mig dessa efter att ha jobbat extra hela vintern och våren.. Hade jag haft ett sommarjobb så hade jag nog inte tvekat så mycket..

Aaaahh, what to do??:)




Den här underbara Alexan från Mulberry hade ju inte varit helt fel heller... ;)

Ä.N.T.L.I.G.E.N

http://lt.se/sport/ssk/1.1190057-sjogren-lamnar-ssk

Funderingar

Varför är det så lätt att bara vilja krypa upp i fosterställning och gråta efter en dålig nyhet?

...

Ikväll när jag kommer hem efter sektionsrådet och Legal English-föreläsningen tänkte jag berätta om helgens äventyr i Göteborg.

Kram på er alla

P.S. Ge mig ett sommarjobb, någon?!

RSS 2.0