Tentatime

Och jag är supertaggad. På tentafesten.

Skämtåsido, nu jäklar ska jag fixa den här tentan!


Älskar den här bilden:)

Måndag på kontoret. Snark. Verkligen dubbe...

img_1631 (MMS)

Måndag på kontoret. Snark. Verkligen dubbelsnark. Jag roar mig med ett dregla lite till över balenciaga X2. Mathias (i bakgrunden) roar sig med att försöka stå på ett ben på den lilla balanskulan. Det går sådär till min och ullis stora glädje, haha:p


Vad i helvete?!

Nyss när jag googlade efter bilder till det förra inlägget så kommer det här upp:





Varför kommer det upp en bild på min tatuering när jag söker på "Vem vet mest universitetskampen" ?!? Jag är chockad!

Vem vem mest? - Universitetskampen

Men hörrni! Jag glömde ju påminna om att vi från Örebro Universitet var med på Vem vet mest universitetskampen igår! Som tur är finns klippet på svtplay ifall ni vill se:)


Tar en liten bloggpaus här mitt i min husmorsorgie. Har gjort fem stycken gigantiska hemmagjorde pizzor (allt från scratch såklart;P) och nu står även kakorna i ugnen som jag tänkte ta med mig till pluggruppen i skolan imorn:) Bakade egentligen för några dagar sedan som jag tänkte ta med, men de har jag glömt i flera dagar så de fick åka in i frysen tills man får lite besök, så får mina kära pluggkompisar lite färska kakor imorn istället:)





Dagens visdomsord - Onsdag




Kan man inte få en ljusblå balenciaga så k...

img_7152 (MMS)

Kan man inte få en ljusblå balenciaga så kan man ju köra på ljusblåa naglar istället;) kvällen till ära är jag faktiskt ledig, så nu ska jag bara njuta av det och ta en vända till tvättstugan.. Och en vända med dammsugaren.. Haha!


Strömparterren

Hej allihopa!

Har ni haft en bra påsk? Jag vart kvar i Pennybridge över påsken eftersom jag "råkat" (mao glömt att aktivt önskat ledigt) och ikväll är fjärde jobbkvällen på raken.. Plus att jag jobbade på kontoret i onsdags. Livin' the dream!;) Himla kul dock att det ska bli på Strömpis ikväll, eller Strömparterren som det egentligen heter. Vem döper ett uteställe till det?:P Tur att någon smart person fick för sig att börja kalla det för Strömpis istället.

Hade besök av mamma i två dagar vilket var himla kul. Vi hade planerat en massa kul vi skulle göra och jag skulle laga trerätters lagom till hon kom.. Men det slutade med att vi åt pizza i soffan framför en dålig film, haha. Kul var det iaf, och jag får se till att fixa den där middagen nästa gång.

För att det inte skulle bli ett alltför kort inlägg fick jag för mig att ta en bild i webcameran. Resultatet vart ju fantastiskt fint, inte sant?;)








Dårhuset nästa?

Har precis deklarerat, och öven om jag redan visste vad jag skulle få tillbaka så kan jag inte hjälpa att jag blir sådär galet lycklig över att få tillbaka så mycket pengar! Har redan börjat fundera ut vad jag skulle kunna lägga pengarna på och det som de lutar åt mest just nu stavas Balenciaga... Ååååh, det här är väsk-porr när den är som bäst!





Fasen att den bilden skulle bli så liten då.. Här kan man iaf se den lite närmare


När man väl fastnat för något så är det oerhört svårt att släppa det, haha... Hade jag bara varit garanterad mer jobb i sommar (just nu har jag 3 veckor på Schenker + croupier på helgerna) så hade jag med största sannolikhet slagit till. Det fanns en fantastiskt fin sån här clutch i ljusblå på Nathalie Schuterman.. Åhhh, men man vågar ju inte berätta vad den kostar, då hade jag blivit skickad direkt till dårhuset (eller blivit LPT:ad, eller vad tror ni kära jurist-kompisar?;P)

Vad är väl en bal på slottet?

Okej, nu kommer ni säkert tycka att jag är spritt språngande galen, men jag tänkte visa bilder på de klänningar jag beställt till balen! Jag beställde ganska många så att jag ska ha möjlighet att prova alla och välja vilken som sitter bäst:)

Här är mina två favoriter:







Sen tog jag ett par till som jag tror kan passa också:)









Så håll tummarna nu för att de levereras fort som attan (det var några oroväckande kommentarer på hemsidan jag beställde ifrån att vissa leveranser hade blivit flera veckor försenade:S) och att de sitter som en smäck allihopa!:)

Musik

Oooooh juste! När vi satt i bilen påväg hem inatt/imorse så kom den här låten på radion!



Så galte jäkla bra att det inte är sant! Ni måste bara lyssna på den här!:)

Återuppstånden

Ja det kan man väl ändå säga att jag är här i bloggvärlden?:)

Av någon anledning som jag inte riktigt kan förklara så vart det ungefär en månads bloggpaus.. Försökte begrunda varför det blev så, och det enda jag kom fram till var förmodad lathet kombinerat med jobb (3 st för att vara exakt!:P) och skola. Men senaste tiden har det ändå hänt en del roliga grejer som jag har blivit sugen på att blogga om, och det i kombination med hur roligt det är att läsa Emelies blogginlägg och med Lindas uppmuntrande kommentarer på hennes inflyttningsfest i fredags så bestämde jag mig för att ta mig i kragen och skriva lite!:)

I fredags kväll hade bästa Linda och Johan en inflyttningsfest i deras nya gemensamma lägenhet. Det var verkllige imponerande att se att de kommit i ordning så pass bra en vecka efter flytten. Känns inte som att jag är i närheten av att vara i så bra ordning i min lägenhet, och då har jag bott här i 1 ½ år redan, haha. Tror de kommer trivas jättebra där på studentgatan:)
Tyvärr innebär helg allt som oftast även jobb för mig, så efter att tiden gått alldeles för fort så begav jag mig till jobbet efter inflyttningsfesten.

Lördagens spenderades nere på stan där jag mestadels gick omkring och filosoferade. Var inne i en jättefin affär med festkläder och provade några klänningar inför vår juristbal i maj:) Det var väldigt roligt, hade lätt kunna köpa en 3-4 klänningar! Har ju beställt några klänningar på nätet också, så när de kommer ska jag försöka bestämma mig vilken jag ska ta.
När jag kom hem igen i lördags så ringde jobbet och förklarade att det var lite smått kris, både i Örebro och i Sthlm. Jag hade ju hoppats på att kanske få vara ledig och gå på Mathias födelsedagsfest, men när de planerna krossades ganska snabbt och schematelefonen frågade om inte jag och Hanna kunde köra till Sthlm för att jobba så tänkte jag "varför inte?" varvid jag och Hanna fick sätta oss i bilen och tuffa iväg mot huvudstaden.



Här är duktiga jag som precis lyckats spilla ner hela bilen inklusive mig själv och jobbrapporterna (!) med cola.


Här är min jobbarkompis Hanna körandes till Sthlm. Drickandes cola precis som man ska:P

Kom hem till Örebro vid 7-tiden imorse vilket ju minst sagt har vänt upp och ned på den här dagen. Sitter och kollar på Revenge och känner mig galet trött just nu, men jag ska försöka hålla ut någon timme till innan jag går och lägger mig.

Ciao

RSS 2.0