Dagens sanning

När man kommer hem till sin älskade lägenhet efter en dag innehållandes ett överjävligt rättegångsspel som drog över 1,5 timmar (!!!!) på tiden och ett styrelsemöte som man bara vill spy på, ja precis då, är det väldigt roligt att komma hem och mötas av en sån här bild:




Så otroligt sant!:D

Helgbesök

Jobbpasset i torsdags gick bra, micket praa. Hade dessutom en helgullig tjej på upplärning vilket gjorde kvällen mycket mer spännande och rolig eftersom man hela tiden hade en trevlig själ att prata med (som inte hade 8 starköl innanför skjortan dvs).

I fredags fick jag lite plugg gjort, plus att jag gjorde något jag borde gjort för väldigt länge sedan. Jag var hos tandläkaren. Himla tur att det var en väldigt trevlig och lättsam Karin som var min tandläkare och gjorde det hela lite mindre obehagligt än vad det hade behövt vara. MEN, det var som om tandläkarguden hade bestämt sig för att straffa mig för att jag inte varit där på två år och gjort ett hål i min högra övre käke. Blää på den, tillbaka å borra å greja på Lucia:( Ser inte fram emot det kan jag säga.

I lördags fick jag ett efterlängtat besök! Anna och Jessica från min gamla klass i Linköping kom och hälsade på, och vi hade en väldans mysig helg tillsammans. Lördagens spenderades på stan där jag iaf lyckades köpa en liten julklapp.. och ett par julklappar till mig själv, haha. Sen lagade vi mat på kvällen och kollade på film, myys:) I söndags skulle vi på julmarknad, men det sket sig lite så vi fikade bort några timmar innan det var dags för tjejerna att åka hem. Gud vad roligt det var att få besök! Ni får komma tillbaka snart tycker jag:) Det var även himla skönt att få ett litet avbrott från pluggandet och bara ha det bra.

Resultatet från omtentan i arbetsrätt kom in i ladok idag också, jippiii på den!:) Dessvärre ser vi bara om vi klarade den eller inte, så jag måste alltså vänta tills imorn innan jag ser den exakta poängen. Men skönt att ha den ur världen iaf!:)

Nope, nu ska jag läsa mitt vittnesmål en sista gång! So long!


En aningens förvirrad

Hej på er!

Är man förvirrad eller förvirrad när man råkar tacka ja till ett arbetspass av misstag för att man trodde det var fredag idag?:P Schematelefonen ringde förut idag när jag satt i ett viktigt möte med två klasskompisar om rättegångsspelet vi ska presentera på måndag. Rollen som jag har är väldigt förvirrande och vi har fått väldigt tvetydiga instruktioner, och måste således fylla i många av luckorna själva. När jobbet då ringde och frågade om jag kunde jobba ikväll så svarade jag ja och tänkte stilla för mig själv att jag ju var schemalagd ikväll iaf, så jag fattade inte riktigt varför de frågade om jag kunde jobba.. Och när det var för sent för att säga nej så insåg jag att det ju faktiskt är torsdag idag! Ååååh, ibland blir man lite trött på sig själv! Så om ett litet tag sätter jag mig på cykeln å drar iväg till Harrys.

Ett ytterligare bevis på att det här rättegångsspel-tjofräset är förvirrande är min kära granne Saras samtal för ungefär en timme sedan. Haha förlåt Sara, men jag bara måste. Hon var ute på promenad med en annan klasskompis och ringde och sa att de hade gått vilse och frågade om jag kunde ta upp hennes tvätt. Haha söta fina Sara, du är så jäkla rolig som lyckas gå vilse!<3 Och nyckeln hade du med dig så att jag inte kunde hämta din tvätt heller.
För att ni inte ska dö av orolighet kan jag numera berätta att de numera lokaliserat var de befann sig och lyckats ta sig hem. Haha, vad hade man gjort utan härliga grannar?:D


Juste, det var ju det jag skulle tipsa om också! Har ni inte hört den förut så skriv in Alive med Adrian Lux på Spotify, gryyyyymt bra!:)

Vem vet mest?

Hihi, ikväll är det äntligen dags för programmet som jag var med i!:) Vi spelade ju in 1a maj, vilket känns som en evighet sedan! Mörkhårig var man då också, så det ska bli kul hur det ser ut i rutan!

Som jag skrev i föregående inlägg lyckades jag ju få en reservplats till universitetskampen i Vem vet mest. När jag fick den så berättade dom att jag skulle få åka med ner till Göteborg under inspelningen den 19e december och sedan få hoppa in ifall någon skulle få förhinder. Nu ringde de precis och sa att en person hoppat av och att jag därmed får en säker plats i programmet! Weeeehoooouuu!:D

Universitetskampen!

Jag är ju en riktig nörd när det gäller frågesporten och sitter alltsom oftast bänkad framför postkodmiljonären, vem vet mest osv.. Så jag var ju självklart tvungen att anmäla mig till universitetskampen där olika universitet ska tävla mot varandra i vem vet mest. Och gissa vilka som ringde mig i veckan?!:D De ringde från skyddat nummer, och hade ringt tidigare i veckan men då hade ja inte vågat svara mitt lilla pucko.. Men så ringde dom igen som tur var och då fick jag den glada nyheten. Tyvärr fick jag ingen ordinarie plats, men jag åker med till inspelningen som en av tre reserver och får alltså hoppa in om någon annan skulle få förhinder. Får jag inte vara med i programmet får jag automatiskt en plats till nästa säsong. Gud vad glad jag blev när dom ringde! Gjorde verkligen min dag!:)

Glöm inte att sätta på tvåan på tisdag 22/11 kl 19, för då sänds inspelningen av vem vet mest som vi spelade in i maj!





Ett tips + min älskade Harry!

Haha, Jessica tipsade om att söka på webcam under startmenyn.. funkade direkt!:) Att det ska till en skåning för att hitta webcameran alltså;)

Det jag ville fota var det här:










Ingen som får lite av en deja vu-känsla sedan det här inlägget?



Blåst blondin?

I vanliga fall skulle jag protestera väldigt högljutt om ngn sa uttrycket blåst blondin i min närhet, men nu när jag inte ens kan hitta webcamen på min förbaskade acer så är jag nästa beredd att göra ett undantag.. men bara nästan:P Någon som vet hur jag kan hitta den?:P Vill ta en bra bild jöh...

"Vart är gorillavakten när man behöver honom??"


Drama is a bitch

Tentan avklarad, kändes faktiskt ganska så bra så hoppas rättningsgudarna är med mig nu. Hade blivit så glad om jag kunde få toppoäng, men det är bäst att inte ha för höga förväntingar (som jag hade på ekonomirätten), så vi får vänta och se.

Nu har jag hunnit torka tårarna lite så jag kan berätta om kvällens eländigheter. Det började med att jag fick ett sms när jag kom ut från tentan om att jag var tvungen att jobba ikväll, trots att jag hade jourpass och ställt mig först i kön på att få vara ledig.. Så det gjorde ju inte mig så himlarns glad direkt, eftersom vi hade planerat att ha en liten tentafest å utgång. Besviken gånger tusen var jag på vippen att slänga mobilen under en förbiåkande bil på vägen hem från skolan.
Sen när man kommer hem så börjar dramat urarta big time. Ni vet hur vissa människor kan vara, när man har en situation där man kan hantera saker och ting på två olika sätt, och den här jobbiga personen alltid väljer att se det negativa i det hela och dessutom lyckas göra en stor jävla cirkus av det hela innehållandes en massa drama och skit trots att det från början inte ens var ngt att bli sur för? Och dessutom lyckas vinkla och förvrida det på sitt sjuka egna sätt så att det egentligen det är henne det är SÅ HIMLA SYND OM?! Snacka om att göra en höna av en fjäder. Sen blir jag ruskigt förbannad när mina nära kompisar blir illa behandlade också, och då får jag otroligt svårt att behärska mig själv från att go bananas.

Det bästa som finns är ju att omge sig själv med goa vänner som när man är tillsammans höjer varandra och får varandra att må bättre och även bli gladare och bättre människor. Sen lär man sig efter ett tag att det finns dom som lyckas nästla sig in i alla vrår och kanter likt en ruskigt sneaky basilisk och som bara osar drama och tjäl energi av alla den möter på sin väg. Såna människor ska man akta sig för, och det är även något jag tänkt på under senare tid. Alla säger ju att det bästa man kan göra är att hålla såna jobbiga människor på avstånd och helt enkelt rikta så lite uppmärksamhet åt denna persons håll som möjligt. Absolut, jag håller med. Men ibland blir man ju ofrivilligt indragen i en riktning man inte tänkt sig från början. Och då blir jag bara så förbaskat frustrerad; idiotjäveln borde ju fatta att den beter sig som ett jävla svin och borde skärpa till sig?! Självinsikt, vad är det liksom?! Baaah.

Åh vad skönt det är att skriva av sig.

Nu ska jag försöka göra just det, att inte bry mig eftersom det bara tjäl energi ifrån en. Energi som jag desperat behöver för att klara mig igenom kvällen omotiverade arbetspass.

Tack för att ni klickade in er hit idag! Och stor eloge till er som orkade läsa ända hit ;) <3

Tentadag och besök

Igår kom min mamma på besök hit till Örebro. Vi hann med hur mycket som helst igår; storhandla, köpa massa blommor, shoppa på stan, restaurangbesök och sen såg vi även Makten Män på bio. Tur att Ryan Gosling var med, för annars var den där filmen väldans långdragen och seg. Skulle kunna tänka mig att politikintresserade Nico nog skulle ha uppskattat den mer än vad jag gjorde. 
Det var en himla mysig kväll, och nu står mamma och lagar lite lunch till mig innan det är dags att bege sig till skolans bunker och skriva tenta. Hur kommer det sig att man lägger en tentasal i en bunker där det inte finns ett enda fönster så man kan se ut, i en sal med noll inspiration och gläde? Det borde man tänka på när man utformar tentasalar i framtiden tycker jag!

Arbetsrätten - bring it on!:P

Nu är jag märkt!:)

img_2993 (MMS)

Nu är jag märkt!:)


Det är kul att betala skatt!

höhö:P

Den rubriken är faktiskt rolig på två olika sätt. Eller okej, tre då.. För det första kan jag ju inte påstå att jag är specielt road över socialdemokraternas "Det är kul att betala skatt"-slogan, så bara det är ju ett stort skämt.

Det mest roliga är att det, tro det eller ej, är kul att de facto betala skatt. I endast ett avseende: När man vet att man betalat för mycket och därmed kommer få tillbaka en del av ens surt förvärvade korvören. Jag har ju jobbat en hel del det här året, och det har under hela tiden dragit över 30 % skatt. Så igår när jag satt på jobbet och hade lite tid över räknade jag ut vad jag kommer få tillbaka på skatten i juni (alltså 2011 års skatt) och det svaret vart ju himla trevligt måste jag säga. 16 000, jo jag tackar!:D



Det här började flyga förbi mina ögon när jag såg uträkningen:


Sist och slutligen läser vi skatterätt just nu, vilket ger rubriken dess tredje småroliga innebörd. Det roligaste med skatterätten är nog när föreläsaren är jätteexalterad över att hon ska få prata om just sitt ämne som ju "är så himla otroligt kul! ja det är verkligen det!!!!"-anda. Såg ut som att hon skulle börja hoppa jämfota där i sina klackar för att hon var så exalterad. Tur att hon inte gjorde det^^

Söndagsmys

Tjupp tjupp

Sitter här i mysbyxor och myser lite i soffan:) Har lagt ut lite auktioner på tradera och läst Elsas Hemlighet idag, himla skönt med en soft dag som omväxling.

Både i fredags och igår så var det ganska sega kvällar på jobbet där det inte var så mkt att göra trots att det var så mycket människor ute. Båda kvällarna var det eftersläpp efter Ladies Night som var i stan, och detta verkade staden killar ha uppmärksammat, haha. Det är ganska kul att jobba på krogen ibland när man mer eller mindre medvetet hör lite smått onyktra killars tankegångar:) Stötte förresten på Anders Timell i fredags också, som var mycket kortare än vad jag hade föreställt mig.

Nej, nu ska jag bege mig ut i rusket och hämta min cykel som jag lämnade utanför jobbet inatt. Kändes lite mer värt att åka bil med Emmi och ta en afterwork på Max;)


Hehe

Fredagsfin

Måste ju bara visa svallet jag fick idag!:)



Åååh vad välbehövligt det var att klippa sig! Efteråt gick jag in och köpte en grymt snygg ögonskyggspalett på H&M och gjorde typ århundradets snyggaste sotning! Lustigt att det skulle bli så bra just ikväll när jag ska... jobba:P Tyvärr är det ju lite svårt att fota sminkdetaljer, men man kanske ser lite iaf..


Vilken lycka när man hittar de där riktigt billiga fynden! Denna har riktigt bra pigment och är minst lika bra som Dior, Lancome mfl!:)


Kunde inte motstå att plugga in plattången och börja öva och leka lite med den, så jag testade det lite på underhåret och fick in snitsen ganska så bra. Äääälskar min nya ghd!:D

Kan ju även passa på att de här ögonskuggorna från H&M suger:P


Fredagsfeeling

Och jag har äntligen fått tillbaka blogglusten:)

Har varit ganska mkt här nu ett tag och man har varit lite under isen. Men nu jäklar känns det som att man kommit ut ur den mörka tunneln, i alla fall till nästa måndag när nästa tenta ska skrivas:P

Ingen skola på schemat idag, så jag tog en riktigt välförtjänt sovmorgon. Gud så skönt det var, och det kändes verkligen lyxigt att kunna somna om imorse när jag vaknade av mig själv klockan sex (tiden som jag gått upp de övriga dagarna den här veckan). Mmmmmm!:D

Inte kändes det sämre heller av att åka ner på stan och gå och klippa sig för första gången på typ ett halvår. Kan med säkerhet säga att jag hittat MIN frisör nu, och jag kan bara tacka Snyggemelie i min klass som tipsade om Salong People här i Örebreew. Åh vilken härlig tjej som verkligen lyssnade på vad jag ville ha och gav mig lite tips och trix:) Hon stylade håret helt fantastiskt efteråt också, riktigt stora fina hollywood-lockar!

Ni känner ju mig och inte sjutton kunde jag motstå att köpa den här helt fantastiskt fina och braiga plattången från GHD!:D Alldeles för dyr, men det var jag ta mig sjutton värd efter allt slit!;)





Något som är lite trist e att jag inte kunde bege mig hem i helgen, om än en liten snabbis iaf. Dessvärre kunde inte ta mitt jobbpass ikväll så jag vart kvar här i Närke. Men men, vad är väl en bal på slottet..


RSS 2.0