I mina lurar just nu





Katsching!

Vilken härlig vecka det har varit. Nya kursen (statsrätt) har börjat flyta på ganska så bra och vi kommer in i ämnet mer och mer vilket är väldigt spännande faktiskt. Verkar vara ganska ensam om att tycka att det är roligt dock haha.. Får mest konstiga blickar från folk när jag säger att det är riktigt kul att lära sig mer om hur vårt land de facto styrs och hur alla val egentligen går till.

I onsdags var det juristmässa med efterföljande juristbankett. Mässan var ganska kul med många utställare som var duktiga på att berätta om sina företag och att pracka på oss massa påsar med pennor och godis i (och kanske ngn liten informationsblankett om företaget, men det var bara kanske:P). Innan banketten samlades vi hos Anna, tog ett glas vin och ett kort:


Jag är inte såhär kort egentligen, jag var dock den enda som inte lyckades få på sig sina högklackade skor innan bilden skulle tas, sådeså!;)

Resten av veckan har flutit på bra.. Jobbade igår och fick äntligen träffa min kära arbetskamrat Anna som jag inte sett på evigheter, och efter jobbet vart det en max- och sladdrunda med kära kollegan Hanna.

AJUSTE, queen of att komma off topic, det som rubriken syftar på; Jag klarade tentan i immaterialrätt!:) TJoho!:D Hihi, och när man klarar en tenta på ett sånt skönt sätt så är ju en belöning verkligen på sin plats! Detta lyckades jag klicka hem från bubbleroom nyss:







Nu ska jag fortsätta min supersofta lördag med att göra ingenting och youtuba Michael Jackson-låtar innan det blir jobb på Satin ikväll!

Dagens mums - Måndag

För att återgå till den återkommande kategori Dagens/Kvällens mums, här är vår kära Chuck Bass!:)



Yes please.. !

Visdomsord

Tills nästa gång någon klagar på att man har köpt ett par nya skor som man inte behöver:



Finally it´s there!


Hörrni, jag kan äntligen se ljuset i tunneln! Väggen-terminen är över imorn tisdag kl 18 och jag kunde inte vara gladare ... !!! :D Äntligen kommer man kunna börja leva mer och faktiskt njuta av tillvaron lite då och då:) Har även lovat mig själv att jobba mindra och göra lite roliga, ovanliga saker på helgerna så man får lite mer glädje och energi att leva på under veckorna.



Nu tar jag paus i alla bestyr med lite lun...

img_9139 (MMS)

Nu tar jag paus i alla bestyr med lite lunch å nya vårbibeln;)


Back on tracks - 2012!

Och så var det 2012:) Nyårskvällen spenderades på samma sätt som den gjordes förra året, bakom black jack-bordet. Detta gav mig en rejäl tankeställare; att det nya året kommer gå i lite samma mönster som man firar in det. Detta stämde ju när det gäller 2011, men nu har jag bestämt mig för att 2012 inte kommer gå i arbetets tecken som 2011. Det har ni mitt ord på från och med nu.

Sen tycker jag att ni ska kolla in den här bilden och sluta upp med att tänka jobbiga tankar som att ni ska börja tokträna och sluta äta godis:


Bilden hittade jag på Anna Hibbs blogg:)

Nej hörrni, 2012 ska bli ett himla kul år har jag bestämt! Nyårsaftonen var inte så hemsk heller ska jag väl tillägga. Jag, Emelie, Sara och Yasmin svängde ihop en riktigt härlig nyårssupé som tog totalt typ 4 timmar att äta. Det var fantastiskt kul att sitta där och prata och skämta om allt mellan himmel och jord, och hallon för den delen;)Tiden gick fort som bara tusan, å rätt var det var så blev det dags att skjutsa tjejerna till en hemmafest och styra min egen kos till jobbet. Tack vare den fantastiska middagen och sällskapet så orkade jag mig igenom en extra lång arbetskväll och fortfarande ha en positiv syn på framtiden, trots att man kanske inte kände sig superkul när man jobbade.

Nu ska jag springa ner till tvättstugan och sen ska jag börja ladda över lite bilder från min nya Canon-älskling!:)

RSS 2.0