Nu lyfter planet till Trondheim!

img_0927 (MMS)

Nu lyfter planet till Trondheim!


Skjut mig

Har åkt på en riktig ordentlig sommarförkylning som verkligen har knockat mig totalt. Den är så illa att jag tom valde att visa mig ute på stan i foppatofflor eftersom jag inte orkade böja mig ner (då skulle bihålorna explodera) för att knyta skorna.. Var nere på stan för att hämta mitt paket från eleven.se, så efter filmen som jag tittar på nu ska jag packa upp det:)

Gissa vilken film jag tittar på förresten?!


Så.jävla.snygg!


- I punched a werewolf in the face..
- Badass!


Jag kan inte bestämma mig för om jag är Team Jacob eller Team Edward. Jacob är ju den uppenbart vrålheta, vem skulle säga nej till ett rygg/axelpart som hans liksom? Men samtigigt har ju Edward en enorm sexappeal.. Hmm, tåls att tänkas på! Vilket team är ni; Edward eller Jacob?:)

Ibland så bara måste man

För det mesta är jag ju ganska "killig" av mig. Jag spelar gärna poker, svär alldeles för mycket och sport får nog räknas som mitt allra största intresse. Det finns ju inget bättre sätt att spendera en kväll på än att åka ut till templet och spöa skiten ur tex Linköping. Nu kommer ju inte det hända kommande säsong, men vi får la hoppas på att Malmö, Leksand och co inte har så mycket att sätta emot i höst och vinter. Ja ni märker, det krävs inte mycket för att jag ska bli exalterad är det gäller sport. Ta tex dagens sommarpratare som var Pia Sundhage, hennes berättelse var helt otroligt bra, har aldrig hört någon sätta ord på hur man älskar en sport så bra som hon gjorde!

Meeen ibland så blir ju även jag lite sugen på att göra en hårinpackning, måla naglarna och testa några nya ögonskuggor;) Så jag surfade in på sminkmeckat eleven.se och beställde lite nya roliga grejer:









Yes, en riktigt välbehövlig storbeställning vart det:)
Först en grym hårtork på 2200watt! Tycker det är värt det att köpa en som är lite dyrare, men mycket mycket bättre och snabbare till mitt tjocka hår. Blev lite sugen på att testa ett nytt torrschampo också som jag hört mycket gott om, recention kommer självklart snart när jag hunnit testa det! Sedan blev det även en nygammal favorit som jag alltid använder innan jag sminkar mig. Anti shine från Smashbox är som en primer man lägger i ett tunt lager innan man börjar sminka sig, och denna produkt har verkligen gjort under för min jobbiga hy som blir blank väldigt snabbt och lätt får finnar. Produkten gör att hyn håller sig matt väldigt länge och den har även gjort min hy i bättre skick sedan jag började använda den. Min förra tub köpte jag under första veckan när vi började plugga i Örebro (alltså i slutet av augusti/början på september 2010) och den har alltså räckt ända fram tills nu. Riktig superprodukt!:D

Sitter även och tittar på lite frisyr-tutorials på youtube. Det finns väldigt många duktiga tjejer som lägger ut sina videos, speciellt på hur man lockar håret med plattång. Det finns massor av roliga tips och tricks man kan lära sig, så ut på youtube och sök på hair tutorials med er!:)


Den här var superenkel att göra och blev verkligen jättefin!



Myror i benen

Sitter här i köket och spelar en pokerturnering och har en ansiktsmask på.. Undra hur många av de andra spelarna som också sitter så? Typ inga? haha. Jaja, unik är väl ett högst positivt ord, right?

Man vill ju för det mesta ha det man inte kan få. Nu har jag semester och i princip nada inplanerat. Då är det ju solklart att jag ska gå och bli universums mest rastlsöa själ. Hur otacksam är man då egentligen när man inte kan ta vara på ledigheten och vila upp sig? Äsch, jag skiter i om jag är otacksam, vill bara ha ett ävetyr nu nu nu!! Alternativt strålande väder så att man kan bada, sola och läsa ute i stugan. Så att inte kursarna i höst börjar få allvarliga misstankar om att man är albino.

Nej hörni, man är sin egen lyckas smed, och nu ska jag se till att börja smida! Tur att jag har en lunch med Nico inplanerad på onsdag, flyg till Norge i helgen och middag/utgång nästa onsdag med gymnasiebrudarna. Men för en rastlös själ som mig så känns det konstigt att inte ha något speciellt att gå upp till imorgon.

Älvsjö, Sommar och White Room

Åh vilken helg. Det är knappt så att jag återhämtat mig ännu.. Tur att man har semester i alla fall:)

I Lördags vankades det fest hos bästa klasskompisen Johanna i Älvsjö. Jag cruisade dit, hämtade en långväga klasskompis Giacomo som kom från Nässjö, och så styrde vi kosan mot casa de Lindberg. Väl där började förberedelserna. Bland annat komponerade vi denna finfina tårta:




Självklart skulle ju Peter, födelsedagsbarnet som kom ända från Götene, föräras med en födelsedagstårta! Smeknamnet tussen fick inte plats, så det blev den solklara (?) förkortningen TSN istället:)


Här sitter födelsedagsbarnet till vänster, Martin i mitten och vår goa Giacomo!



Självklart ska det vara lite champagne med i bilden när Martin får bestämma;)


Maten hade Johanna styrt på bästa sätt, mums!





Fina tjejer!



Grymt bra gäng!


Efter den mysiga middagen bar det av till klubben Sommar. Grymt bra ställe med bra musik, dit måste i gå igen! Vi kom väl dit kring elva, och ungefär en kvart senare (kändes det som!) var kl 2 och det stängde! Haha. Men vi var inte trötta då utan tog en taxi till White Room och dansade vidare. Där var det inte riktigt lika bra drag.. Men roligt hade vi i alla fall då det kom fram en ganska snygg tjej som till killarnas förtret började stöta på Johanna, haha! kvällen avslutades på Max med lite skitnsnack och utvärdering av kvällen innan vi åkte hem till Johanna. där låg vi huller om buller och pratade tills vi somnade.





Giacomo somnade först, och då är det ju som upplagt för att skoja lite;)


All in all var det en riktigt jäkla rolig kväll med fantastiskt bra sällskap! Jag håller med Johanna; det är såna här kvällar och minnen som man kan leva på länge! Tack Johanna för att du ordnat allt så bra och att vi fick komma och hälsa på!
Söndagen spenderades vid en mysig sjö precis nedanför huset. Himla skönt att få bada och svalka av sig efter den galna natten, men lite kallt var det allt i vattnet:P Efter ett tag var det dags att skjutsa Giacomo till tåget, och sen bar det hem till Södertälje igen.

KUL HELG!

Kära släktingar

Hoppas, hoppas verkligen ni mår bra


This is the year

Hallå allihopa

Har försökt förtränga det faktum att jag varit dålig på att blogga på sista tiden och istället försökt komma in i ett semester-mode. Det går inte så jättebra ännu, är rastlös mest hela tiden, men jag jobbar på det:)

Befinner mig sedan i måndags i min kära hemstad Södertälje (tack mamma för att du kom och hämtade mig!). Känner mig som sagt ganska överrumplad över det faktum att det finns en massa tid över. Det är en lyx som jag verkligen inte varit bortskämd med på sista tiden. Men det är nog bra, då uppskattar man den mer när den väl infinner sig:)

Sedan jag kom hem har jag mestadels umgåtts med mamma och tagit någon vända på stan. Köpte en jättefin oversizad tröja, bild kommer snart.. Köpte även lite strumpbyxor och en massa såna nödvändigheter, sånt som är bra att ha. Onsdagskvällen spenderades på bästa sätt med grillkväll hos Roggan i Järna. Gud vad kul det var att träffa en massa folk från gymnasietiden och få höra på allt spännande som hänt dem senaste tiden. Hur Micces utlandstermin i Tyskland var, Nicos framfart till att bli läkare och Jonssons storslagna planer för sitt sabbatsår. Jäklar vad inspirerande det är att ha så coola kompisar! Dessvärre var jag en dålig bloggare, så några bilder blev det inte.. Slänger upp en gammal en från balen istället så att det inte blir alldeles bildtomt, för det går ju inte för sig;)






Det känns som att det stundande läsåret kommer bli ett bra år. Vi ska ägna hela terminen åt att läsa ekonomisk rätt vilket jag har sett fram emot väldigt mycket, plus att det är en massa andra roliga saker som kommer hända. Vi ska vara faddrar åt de nya nollorna och jag ska bland annat vara med och arrangera två större "event" under nolleperioden, och jag ska även träda in i rollen som vice ordförande för sektionen Sobra. Detta kommer jag göra med lite skräckblandad förtjusning då jag inte vet med 100 % vad som förväntas av mig och hur det kommer gå till. Men det löser sig, det gör det alltid. Jag ska även fortsätta jobba som croupier vilket är extremt roligt, och även försöka hinna med att jobba på mitt nya ställe, Schenker. Sedan har jag lovat  mig själv att ta mig tid till att åka ner till Linkan för attt hälsa på alla härliga människor där:) And that´s a promise folks!

Hur glad blir man inte förresten när man vaknar upp till detta:



Fatta hur jäkla glad man blir inombords när man inser att sin äldsta vän är förlovad?! Oh my god.. Jag säger ju det, This is the year...

Lyssna på det här



Helt omöjligt att inte blå tårögd<3 Bästa böckerna någonsin, jag säger bara det!:)

california looooove

Har städat en massa idag och även hunnit med att tvätta, och då behövs det ju lite taggande musik! Den här har jag lyssnat på repeat idag:



Everyday I´m shuffelin'

Ja så känns det nsätan i alla fall.. Fick ett sms från jobbet i torsdags om att ta ett extrapass på Satin, och jag kunde inte säga nej. När jag kom dit visade det sig att det var balkan night (konstigt att jobbet "glömde" nämna det i smset?:P) och till en början var det lite småknasig musik. Men lite senare så kom den lite mer moderna musiken igång och jag tyckte den var riktigt bra! Måste fråga Dj:n nästa gång  vad 2 av låtarna hette, de var sjukt bra. De blandade upp ganska bra med "vanlig" musik och musik a la balkan. Himla kul kväll på jobbet!

Sen jobbade jag min sista dag på Schenker på 4 veckor. Det ska bli så otrooooligt skönt med semester, och det kan jag ju verkligen säga att jag har nu efter att ha jobbat fredag och lördag kväll på Frimis respektiva Strömpis. Bra kvällar där med, så nu känns det som att man har gjort sig välförtjänt av lite semester:)


Är väldans trött på jobbet idag.. Så trött...

img_8771 (MMS)

Är väldans trött på jobbet idag.. Så trött att jag vågade närma mig kaffemaskinen, big mistake!:s undra om jag någonsin kommer lära mig att dricka den smörjan?


Tror det är fler än jag som är exalterad ö...

img_9324 (MMS)

Tror det är fler än jag som är exalterad över dagens datum!:D


Fjärilar i magen!

Ni kan ju gissa om jag är ruskigt taggad inför morgondagen? Har nog längtat efter den 13/7 -11 sedan jag läste första sidan i första boken.. It´s gonna be fucking epic!!:D








IIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhh!!;D

Sitter här på jobbet med min nya bästis, h...

img_3882 (MMS)

Sitter här på jobbet med min nya bästis, headseter, och aviserar. Vi har ju många olika distrikt att ringa till, men Karlstad är nog ändå min favorit:) 99% av de man ringer är supertrevliga, och den småroliga dialekten gör ju inte det hela tråkigare direkt, hihi.. Man får definitivt be de kära värmlänningarna bokstavera oftare än tex de från Mariefred om vi säger så, men det blir för det mesta bara roligt:) nu ska jag ta mig an det enorma västeråsdistriktet!


Sitter här på jobbet med min nya bästis, h...

img_0842 (MMS)

Sitter här på jobbet med min nya bästis, headseter, och aviserar. Vi har ju många olika distrikt att ringa till, men Karlstad är nog ändå min favorit:) 99% av de man ringer är supertrevliga, och den småroliga dialekten gör ju inte det hela tråkigare direkt, hihi.. Man får definitivt be de kära värmlänningarna bokstavera oftare än tex de från Mariefred om vi säger så, men det blir för det mesta bara roligt:) nu ska jag ta mig an det enorma västeråsdistriktet!


Forgive me father because i've sinned.. Tr...

img_2726 (MMS)

Forgive me father because i've sinned.. Trodde aldrig jag skulle köpa ett par crocs, men efter att ha lånat ett par i helgen var jag tvungen att köpa ett par när jag och Jessica hittade dessa på skopunkten:)


Sitter och vickar på tårna här i Jakobsber...

img_6657 (MMS)

Sitter och vickar på tårna här i Jakobsberg i väntan på tåget till Örebro:)  Helgen har spenderats i Östhammar där jag hälsat på Jessica och hennes kille Marcus. Har haft det fantastiskt härligt med grillning, minigolf, glass i solen, dans & drinkar i öregrund och framförallt lite härligt häng med världens bästa Jessica! Och mkt annat trevligt sällskap;) Idag har vi även (lite trötta efter gårdagens bravader och bara 4 h sömn) strosat runt i barkarby och handlat en massa bra grejer på outleten. Det har helt enkelt varit en riktigt nice helg som gör att man orkar sista veckan innan semestern!!:D


Hihi, kolla in!

Ni bara måste kolla in det här inlägget! Jag diggar tatueringen riktigt mycket!:)


Var och hämtade min älskade asus som varit...

img_7595 (MMS)

Var och hämtade min älskade asus som varit på lagning på siba i marieberg idag, å när jag gick förbi nagelstället kunde jag inte låta bli!:) får se hur det funkar på jobbet imorn med allt knappande på tangenterna dock..


Hehe, känns fantastiskt skönt att få dra d...

img_2982 (MMS)

Hehe, känns fantastiskt skönt att få dra det här sträcket!:) (Om ni inte ser vad det står: Ev omtenta)


Det sa bara klick!

Satt nyss och funderade ut en lite småsmart rubrik till mitt inlägg där jag vill skriva om hur bra internet är. "Det sa bara klick!" kom upp ganska snabbt och jag printade in dessa bokstäver i rubriken. Sen läste jag det och insåg hur förmodligen 99% av alla som läser rubriken kommer upfatta den. Som att jag har blivit förälskad typ. Riktigt så är inte fallet tyvärr, så där får jag nog göra er besvikna. Det jag villle komma till:
Internet. Är en sjukt bra sak. Det underlättar livet i otroligt många avseenden. Men. Det "själ" också tid har jag märkt. Kommer ihåg någon gång i vintras, har jag för mig att det var, när internet låg nere här på Tärnvägen. Det låg nere i drygt ett dygn, och jag vart alldeles skakis. Nu kunde jag ju inte läsa några bloggar, slösurfa eller boka biljett hem till Tälje. "WHAT TO DO?!?!?!" ekade i mitt huvud de första timmarna.
När internet sedan kom tillbaka blev jag såklart oerhört lättad och surfade extra mycket just då för att ta igen missad tid typ. Men sedan kom jag till insikten; Jäklar vad mycket jag har fått gjort det senaste dygnet när jag inte hade haft något internet. Jag hade hunnit plugga undan MASSOR av grejer som behövdes läsas, jag hade tvättat, skurat här i lägenheten, pratat med mamma och hunnit göra typ femtioelva saker till som man hade gått och skjutit på. Jag insåg hur mycket tid jag spenderar "ute på internet" och hur stor del som faktiskt bara är slösurf. Men det är ju himla kul också, att surfa runt, läsa bloggar, kolla på lite nya fina kläder och skor å sånt, så det är ju inte bara till ondo.

Om det var en OS-gren så skulle jag vara ohotad etta när det gäller att komma "off topic". För dit jag egentligen ville komma var till att "det bara sa klick" när jag nyss råkade köpa den här fina kjolen på bubbleroom:



Bilderna gör den inte riktigt rättvisa, den är så fin.. Finns i blått också:



Men jag väntar nog med att köpa den också tills jag ser hur den svarta sitter:)

Jag har märkt att det är väldigt bra att ha en blogg. För ofta när man köper något nytt kan det ju vara kul att lägga ut det på bloggen. Så har jag tänkt i princip sedan jag skaffade den här bloggen, och det har haft en väldigt positiv inverkar på mitt så smått neurotiska tvångsshoppande. För när jag köper något så "måste" jag ju lägga upp det här, och när jag lägger upp det här inser jag ju hur kort tid det var senast jag köpte något och att det nog framstår som att jag är lite smått shoppinggalen. För det är jag ju inte. Så för att inte behöva framstå som så galen har jag försökt dra ner på shoppingen, med en ganska bra resutlat får jag säga:)  Bortsett från kjolen då, haha. Men lite måste man få unna sig när man jobbat som en galning hela veckan och sen även traskade iväg till Frimis igår kväll för ytterligare jobb. Så en kjol var jag värd. Sådeså.


RSS 2.0