Okej, en till!

Kan väl lägga upp en till rolig bild, bara för att;)



Nu ska jag gå och ladda min nya systemkamera!!:D

Jul :)



I veckan som varit har det varit sluttampen av en väldigt krävande termin, och rätt vad det var så var det julafton också:) Så lite därför jag varit en aning frånvarande, men jag gör som alla ni andra och njuter av julen:)

Glittertippar

Nu blir det lite bloggbombning här, men det får ni stå ut med efter nästan en veckas uppehåll:)

Hade tråkigt förut (läs: försökte skriva PM) så jag gjorde röd-glittriga tippar på mina naglar, fint va?:)


Bäst just nu



Åh vilken bra låt! Fastnade för den redan när vi såg Breaking dawn, å har inte tröttnat på den ännu trots att den gått på repeat väldigt mkt här hemma:)

Praha

Tillbaka i Pennybridge efter en härlig weekend i Prag med mamma!:)

Kom egentligen tillbaka igår, men då var jag så seg att merparten av kvällen spenderades i soffan med myfilten nummero uno. Pragresan var väldigt härlig med shopping, god mat och en del turistande. Det var väldigt kul att träffa mamma och hinna umgås lite mer med henne, något som man inte blir bortskämd med under terminerna annars direkt. Fattar inte hur tiden kunde gå så snabbt bara, för nu sitter men här med PM-ångest^1000.

Men åter till den roliga resan. Gissa om jag blev glad när jag såg att det fanns Sephora i Prag?! Aaaah, var som ett litet barn i en godisbutik! Här är lite av det jag köpte:



-Ett rosa underbart YSL-läppglans som jag suktat efter länge. Lyckades tappa bort min förra favorit från Nuxe under en kväll på Strömpis, så nu fick det bli en ny favorit:)
-Två grymt fina ögonskuggor från Sephora som glittrar något så otroligt! Blir perfekt nu till jul/nyår!
-En flerfärgad rouge med lyster i.
-En tjock "krita" i guld, supersnygg!
-En flytande eyeliner i guld.
-En glittrig mörkbrun kajal. Jag ser alldeles för blek ut med svarta ögonpennor, så brunt blir perfa!
-En röd läppenna så att röda läppstift ska sitta bättre.
Sen fick man även en massa prover på primer och diverse smink. Ska bli kul att testa!

Hittade även ett par fina örhängen och en snygg matchande ring:)


I allmänhet så var saker väldigt billiga i Prag, så det var verkligen kul att shoppa loss! Fick även med mig lite flytande "vara" hem också, bla en 80 % absinth. Någon som vågar prova den med mig?;)

Dagens visdomsord




"Avante garde is the french word for shit"


Haha, svårt att förneka det, eller vad säger ni? Bilden är tagen från Sofi

Kvällens mums - onsdag










Kvällens mums

Jag tänkte att jag skulle börja med en ny kategori här i bloggen, och det blir (kanske inte helt oväntat:P) Kvällens mums!

Denna kvälls mums går till en riktigt goding från true blood!



Aaah jag dör!

Oh my fucking goooooood!

Jag trodde aldrig att vi skulle få se hårmascaran igen! Vad tänkte ni med nu Isadora?


Håhåjaja

Vilken måndag hörrni!
Dagen började 06:00 när alarmet ringde alldeles för tidigt och alldeles för högt.. Uuuggh! Men det var bara upp å hoppa, tenta på 5 h i skatterätt, tjooohoo! Skatterätt är ungefär lika sexigt som det låter.. Men jag kan faktiskt tänka mig att det kommer bli nyttigt att kunna i framtiden, inte minst om man skulle starta eget företag så man vet exakt vad man får dra av och vad man inte får dra av. Lite som bokföring, aptråkigt att plugga in, men när man väl kan det så öppnas många dörrar och man kan börja "skatteplanera", haha;)

Jag fattar inte hur 5 timmar kan gå så otroligt fort. Helt plötsligt hörde jag tentavakten säga att det bara var 5 min kvar, så jag raffsade ihop mina papper och lämnade in.

När man skrivit en sån här överjävlig tenta måste man ju få unna sig lite. Detta är vad jag unnade mig idag;)



Åååh, långa naglar är uuunderbart! Definitivt den kvinnliga penisförlängaren, hehe..

Och när vi ändå är inne på naglar.. Jag vet att mitt hem börjar likna att nagellacks-madness, men dessa var ju så  perfekt fina och glittriga, och jag kommer använda dom massor!:)



Sedan kom en klasskompis på att vi borde fira att tentan är över med lite mat, och vem är jag att säga emot?;)
Supergod mat på Wongs, dit måste vi gå igen!

Min mixtallrik


Martins oxfilé



Mmmmm, efterrätt!




Snipp snapp slut, så var den dagen slut!

Bättre sent än aldrig

Jag vart lite förvånad idag när jag kom hem och hade fått en avi från posten. Det är inte ofta det händer, men just nu väntar jag (tro det eller ej) inte på något paket som jag beställt. Så jag var en aningens nyfiken när jag åkte till posten för att hämta ut det mystiska paketet:





Den 3/9 hade jag beställt den här.. Eftersom den aldrig kom fram mejlade jag feelunique och fick pengarna tillbaka, å sen tänkte jag inte mer på det.. Men så idag, nästan precis 3 månader senare kom den fram! Undra vart den varit på villavägar, typ Afrika? Aja, nice med "gratis" schampo iaf!:)

Snyggt ( + lite lussebullar)

Hej på er mina fina vänner!

Det är slutspurten av ännu ett tenta-p och det är gaaaanska mycket att göra, om vi säger så. Det är himla slitigt att sitta i ett och samma rum med några andra småknäppa jurister och plugga skatterätt, och då är det ju himla lätt att det spårar lite:




Och tittar man lite närmre:



Och ännu lite närmre:



Det kanske blir lite mkt intern juristhumor.. Men kortfattat så gillar vår käre vän Mathias att dricka ölen ELK brew.. Och den här uppgiften handlade om en krognota som skulle tas upp som representation, och då är det ju självklart att man ska börja räkna allt i antal flak ELK istället för svenska kronor, right?:P

Det var egentligen På spåret-kväll uppe på Grankotten ikväll, men jag kände mer för att stanna hemma i värmen och mysa. Och baka lite lussebullar:)




Nu till det jag tänkte att jag skulle blogga om när jag skrev rubriken! Jag surfade runt lite nyss och hittade lite snygga bilder och kände mig tvungen att dela med mig av dom!:)

Här är verkligen Idol-Per gaaalet snygg! Det enda som stör lite är ju den där vigselringen, haha ;P

Bild tagen från coola Linns blogg


En annan galet snygg människa är ju duktiga MUA:n Linda Hallberg:



Och min namne tillika all time favourite:




Glad fredagskväll på er alla!:)

RSS 2.0