Helgens bravader

Hola!
 
Måndag förmiddag och jag har precis haft kriminologi. Har nu hål fram till eftermiddagens lektion i dödsstraff, så nu sitter jag och Kia i skolans fik och grejar lite. Det är Sushi Monday i skolan idag så det kommer bli en liten lunchtripp till matsalen senare:)
 
Vad har hänt sedan sist? Torsdagen bestod av kvällslektion till 9 och sedan hem för att skriva klart en uppgift som skulle in vid midnatt. Sovmorgon i fredags med plugg på dagen och allmänt fix med Kia. Vi var även på ett meet and greet i skolan med utbytesstudenter från Sverige och England. Ganska lugnt event, men jag träffade i alla fall på en amerikan till slut som hade varit i Örebro av alla ställen, så det var kul att snacka lite skit med honom.
 
I fredags kväll började vintarmen att göra sig påmind, så vi körde en liten fördrink hos grannarna innan det blev en barrunda med biljard innan vi avslutade på klubben Flame. Mycket trevlig kväll som även innefattade biljard å en och en annan liten shot-rackare. Höhö. 
 
 
 
Haha, lite olika budskap på uteställets toalett. Visade dessa bilder för killarna och de bara skakade på huvudet. Kan inte förstå varför?!:P 
 
 
Kia och jag på Duluths egna flamman;)
 
Jag och Katie 
 
I lörags drog jag, Emma och Andrea en vända till köpcentrumet (måste ta en bild och visa min sjukt awesome pimpade vin-öppnare jag köpte!). På kvällen var bi bjudna till ett stort house party vilket vi alla såg fram emot sjukt mycket. Efter en riktigt trevlig förpärla hos grannarna på våningen ovanför begav vi oss till festen som var i full gång. Röda plastmuggar, beer pong (satan i gatan vad grymma jag och Kia var, haha!) och en källare som kvällen till ära hade inretts till bästa sortens dansgolv. Riktigt grym college fest som avslutades med donken och lite deep talk i samlingsrummet.. Haha, jag skrattar av bara tanken. Kul kväll!
 
Emma och jag :)
 
Jag och Ryan
 
 
Vaknade sedan upp på söndagen vilket just denna söndag  betydde SUPER BOWL FUCKING SUNDAY! Efter en obligatorisk runda till wallmart åkte vi hem till Ryan för att bevittna spektaklet och tillhörande half time show med bruno mars. Riktigt kul kväll med alla vänner, synd bara att matchen i sig kändes avgjord efter 5 min när Seattle såg mer och mer övermäktiga ut. 
 
Det var min helg det! Vad har ni haft för er där hemma?

RSS 2.0