Frukost i sängen:)

Åhh vad jag har det bra nu! Ligger i sängen och myser, å väntar på att Top Model-avsnittet ska tankas ner så att jag kan kolla på det och äta frukost i sängen. Mmmmmm!

Ja egentligen borde jag ju gått upp kl 8 och börja tentaplugga till måndagens tenta, meeeen jag väljer att ta en lite soft approach såhär första dagen:P Kan ju även skylla på gårdagens JF-pub som var ngt av de roligaste pubarna ever! Vi var ett gäng som gick och åt otroligt goda hamburgare på Pitchers, och sedan traskade vi vidare till JF (juridiska föreningen). Där mötte vi upp med resten av klassen och shottade å skrålade hur mkt som helst! Efter det vart det en runda på Strömpis innan vi fick den briljanta iden att ta en taxi till grankotten och ha efterfest hos Martin:) Vilken helkväll!

Nej nu är avsnittet nedladdat och magen kurrar! Ska ner på stan om ett tag och införskaffa lite nya grejer, ni får se bilder senare! Kram!

Dan före dan (i lördags alltså)

Så vaknade jag upp i Jessicas soffa av att henne två superfina katter tyckte att det var dags för mig att vakna, så de tog helt enkelt en distinkt promenad över hela min kropp, inklusive mitt ansikte:P
Sedan under dagen blev det även en shoppingrunda och en härlig lunch på stan. Gud vilken härlig dag det var! Hoppas det blir fler såna riktigt mysiga höstdagar med mycker sol nu närmsta tiden:)
Lite senare så tog jag cykeln och mötte upp Cissi för att sedan åka hem och se Nicos stora lägenhet för första gången. Där gjorde vi (gissa vad?!:P) egen sushi! Titta vad fint det blev!
Cissi:)
Cissi och Nico!
Efter en härlig middag och lite catching up så begav vi oss mot flammans pulserande dansgolv. Där mötte vi även Morgan som gick i min klass så det vart ett härligt litet gäng som shottade, dansade och skrattade till det stängde kl 3!:)
Efter bara ett par få timmars sömn så gick vi upp för att åka tillbaka till 08-land. Väl hemma blev det firande med mat och tårta tillsammans med släkten innan jag åkte tillbaka till Örebro. Man borde verkligen fylla år oftare eftersom man får ha så roligt och träffa alla härliga vänner och släkt!:D

Fredag hela veckan

I fredags vaknade jag upp hos mamma i Södertälje. Var himla skönt att få sova ut, och inte kändes det sämre av att veta att man hade en rolig road trip tillsammans med Anna framför sig:) Så vi cruisade ner i BMW:n till Östergötlands mecka för att möta upp Jessica och Anna från min gamla klass på Industriell ekonomi.
Efter ett besök på systemet för att inhandla den obligatoriska vinflaskan handlade vi hem sushi och satt hemma hos Jessica och pratade. Tiden sprang ju iväg sådär som den har en tendens att göra när man har fantastiskt trevligt, så en aning sena gick vi ut till NH.
Där spelade ett band. Vi hann se ungefär 1 1/2 låt.
ar
Det är inte alltid så lätt att ta en gruppbild där alla tittar in i kameran samtidigt:P
Den här vart ju lite småkul så den måste jag publicera också:P
I-snyggon:)
När klackarna gjorde sig alltför påminda traskade vi över till Burger King för lite nattamat innan vi gick hem och sov:)

23 år gammal!:) Efter en händelserik och m...

img_8840 (MMS)

23 år gammal!:) Efter en händelserik och mkt rolig helg sitter jag nu på tåget tillbaka till öret som nybliven 23-åring. Kollar på senaste avsnittet av greys och ler lite för mig själv bör jag tänker på alla fina kompisar jag träffat i helgen:) tack anna, Jessica, Sofia, nico, Cissi, Mia, Linnea och alla vänliga själar som grattat mig idag! Ni är bäst!<3


Ni vet ibland när man bara är sugen på att...

img_8256 (MMS)

Ni vet ibland när man bara är sugen på att snacka skit? Time flies.. Hehe:)


Duktig idiot?

Igår var vi som sagt på Harrys och deltog i musikquizet. Det var en väldigt trevlig kväll med goda vänner, cider å lite snacks.. men själva quizet var väldigt svårt, och det märktes att det bara var en person som hade gjort det. Det var väl inte direkt ngt quiz i musik-allmänbildning, men det var kul iaf! Dock var jag, Emelie och Linda tvugna att gå till bussen innan de hann avslöja resultatet, men jag är rätt säker på att vi inte vann så vi har nog inget att vara oroliga för:P Jag menar, vi kom inte ens på att det var Outlaws som Tupac var med i förut.. Aaah vad frustrerande det är när man har det på tungan men det kommer liksom inte ända ut för att kunna skriva ner det på pappret. Men nästa onsdag, då jäklar!

I måndags när jag kom hem fick jag ett av mina ryck och började storstäda toaletten och torka av alla hyllor med miljoner schampoflaskor och puderdosor.. Jag samlade ihop några av de penslar och pennor jag använder mest och la på ett finurligt ställe, MEN, det verkar ha varit lite för finurligt för nu kan jag inte hitta dom! Paniiik eftersom jag måste packa nu innan vi har våran presentation i skolan, å efter skolan tar jag tåget till Tälje. Står praktiskt taget och bankar mitt huvud i väggen nu när jag inte hittar skiten. Vart kan jag ha lagt dom? Jag har ju garanterat inte slängt dom, och det finns ju inte så många ställen på mina 32 kvadrat som de kan gömma sig på?! Har till och med tömt tvättkorgen för att se om de letat sig ner där.. AAaaarghh!

Oh well, nu måste jag börja göra mig i ordning, håller inte att sitta i pyjamas mycket längre:P

Musikquiz på Harrys!:D

img_7432 (MMS)

Musikquiz på Harrys!:D


Efter en riktig heldag i skolan som slutad...

img_6232 (MMS)

Efter en riktig heldag i skolan som slutade så sent som halv sex så är det skönt att komma hem och ha det lite bra i soffan:) då är det himla skönt att veta att det största problemet man har just nu är vilken färg man ska ha på tånaglarna;)


Tisdag morgon

Goddagens finingar!

Egentligen skulle den här dagen börjat för 2 timmar sedan, men en sömnig Sofie och en världelös föreläsare gjorde det sjukt värt att sova 2 timmar extra;) Ska traska till skolan vid 10 istället och deltaga på vårt seminarium, förhoppningsvis är det lite roligare.

Annars då? Fotbollen i söndags var rolig, synd att det blev torsk för ÖSK bara.. Igår var jag i skolan nästan hela dagen och satt på föreläsningar.. Det resulterade självklart i att jag laddade ner Wordfeud och började spela det, hehe. I´m hooked!

På torsdag åker jag hem till tälje, och på fredag kör jag och Anna ner till kära Linkan som ska få sig ett besök. Ska bli kul att se "min" gamla stad igen och framförallt träffa alla härliga människor som bor där!

Nu ska jag göra mig i ordning och greja lite innan jag cyklar iväg till skolan, tjohej!

Ändrad design?

Vad fasen, har den gröna designen försvunnit hos er också??:S

Nej vad bra, nu verkar den vara tillbaka..

Time flies

Oj oj, nu var det över en vecka sedan jag bloggade! Måste dessvärre skylla på alltför mkt att göra:s Nollningen avslutadets i onsdag med en togasittning, jag har jobbat tisdag och torsdag på Schenker (hade kunnat jobba hela veckan där om jag hade velat, de vill verkligen att man ska jobba hela tiden eftersom det fattas folk) och en massa skola. Tentade av ekonomikursen i måndags, å arbetsrätten satte igång i tisdags. Ingen rast ingen ro!

Förra helgen jobbade jag för övrigt.. Igår var jag faktiskt ledig och det blev till slut en liten förfest hos mig innan vi körde en runda som innefattade Frimis, Strömpis och Max. Mkt rolig kväll med härliga klasskompisar!:D Imorgon kommer mamma hit och vi ska bland annat gå på fotboll med två klasskompisar och se ÖSK-IFK.

I måndags efter tentan tyckte vi att vi var värda en runda på IKEA

Perfekt att ha en hylla som ett paraply för 2 personer??:)

Det nya kursen är jätterolig. Verkligen. Inte.

Från gårdagen, den bjuder vi på!

Detta är för övrigt vad jag ägnar helgen å...

img_9756 (MMS)

Detta är för övrigt vad jag ägnar helgen åt när jag inte bokar tatueringstider eller dealar kort:)


Tid är bokad, i november blir jag gaddad f...

img_6362 (MMS)

Tid är bokad, i november blir jag gaddad för första gången!


I´m nothing without you?

Hmm, reagerade på en grej en kompis skrev i sin status på facebook nyligen. Att hon var absolut ingenting utan sin pojkvän. Missförstå mig rätt här, det är fantastiskt för alla er som är i ett förhållande där ni känner er lyckliga och uppskattade, det är det verkligen. Jag kommer självklart också ihåg den känslan och det är absolut inte av avundsjuka eller bitterhet jag skriver det här inlägget. Men är det inte lite sorgligt att folk tror att de inte kan vara hela eller inte är värda något utan sin partner?

Nu kanske inte alla skriver det med sin fulla mening utan mer bildligt talat, att man helt enkelt är väldigt lycklig i sin realtion. Men tyvärr så är jag alldeles hundra på att alldeles för många som skriver saker i stil med "I´m nothing without you" verkligen tror att de skulle gå under om det tog slut med den man är ihop med. Att de inte skulle kunna leva för fem öre.

När jag började tänka på hur jag skulle formulera det här inlägget så funderade jag på om jag blivit alldels cynisk och hemsk. Och det är möjligt, att mina livserfarenheter har gjort mig en aning cynisk i andras ögon. Jag skulle nog snarare säga att jag blivit mer mogen av det hela. Fått mera skinn på näsan och blivit mer erfaren. Jag är absolut inte lika blåögd längre (när det gäller relationer iaf) och jag längtar ganska ofta efter att ha en kväll alldeles för mig själv med smågodis och ett par riktigt bra filmer. Kanske är det för att jag så sällan har dom pga av allt jobb. Eller så är det snarare att jag trivs så grymt bra i mitt eget sällskap, och det är där jag tror skon klämmer för många som tror att de inte är något utan sina partners. Att de måste inse att man för eller senare får problem i sin relation om man inte trivs med att vara med sig själv. Alldeles för få trivs riktigt bra i sitt eget sällskap. Självständighet är något väldigt positivt i mina ögon. Hur ska någon annan trivas i ditt sällskap om du själv inte gör det?

Nu är jag riktigt nyfiken på vad du som läser tycker om det här? Har jag rätt eller är jag en cyniker av rang? Jag är absolut inte rädd för att ändra åsikt om någon har ett riktigt bra argument, så shoot! Är grymt nyfiken på att höra vad ni kära vänner tycker. Eftersom typ 80 % av er är i en relation så håller jag tummarna för bra input här!

Varför ska alla dö för?

Idag dog som ni säkert sett Stefan Liv. Igår dog min mammas faster, min morfars sista syskon av hans stora skara syskon. Förra hösten, precis när jag flyttat hit till Örebro, dog min farmor och min morfar inom loppet av två veckor.

Nu kände jag ju knappast Liv, men på något sett känns det utlösande i alla fall. Varför ska alla jävlar dö för? Sånt ovärdigt och onödigt sätt att dö på, i en flygkrasch. Åååh jag pallar inte. Nu ska banne mig den där svanen i nacken bli av. Ska boka tid den här veckan!

Morrrrr.... Eller?

Åhhh jag vet inte vart jag ska börja. Igår när jag gick och la mig kände jag mig stört förbannad. Det berodde till största del på två saker, å så gjorde nog den överhängande stressen sitt också..

Just nu känner jag mig precis likadan. Trots att jag haft ett möte som skulle lösa iaf den ena saken. Den andra saken skulle jag delvis kunna råda bot på själv, men när det inte bara gäller mig utan en annan person så måste man mötas halvvägs. Jag kan inte ta hela lasset själv, ro båten i land på egen hand. För guds skull människa, är det så svårt att höra av dig en endaste gång??

Ni får ursäkte lite här. Brukar normalt sett inte vara såhär sur, men ibland behöver man bara få det ur sig och ventilera lite.

Nu ska jag göra middag. Har hört att det kanske har jättepopsitiv inverkan på humöret att inte ha ätit sedan 11.. Men vad vet jag?:P

Back on track

Åh herregud. Vilken vecka det varit!

Den nya kursen började i måndags i förra veckan med föreläsning 9-5 måndag, tisdag och onsdag.. dock så hade jag lovat att jag skulle jobba i onsdags, så jag skippade föreläsningarna och tog bussen ut till schenker istället.. på kvällarna så var det bara att dra direkt från skola/jobb till nolleaktiviteterna och man stupade i säng alldeles för sent på natten.. I torsdags hade vi retorik (man får lite smått spykänsla varje gång man nämner ordet retorik här i örebro) och styrelsemöte på kvällen.. I fredags satt jag och Linda med projektet hela dagen å sen var det jobb på Frimis på kvällen. I Lördags spelade vi och nollorna vinbrännboll mot Corax och så vart det spelkväll hos Linda, om än en kort sådan för mig eftersom jag jobbade på Satin på kvällen. Och i söndags var det bara att kliva upp tidigt och ha faddermöte på dagen å sen jobba med projektet resten av kvällen.. Gaaah!

Men igår så presenterade i alla fall jag och Linda vårat projekt (ekonomisk analys av Odd Molly vilket verkar vara ett grymt välmående företag) och det kändes som att det gick väldigt bra. Vi var tre grupper som hade fått samma uppgift och vi presenterade efter varandra, vilket jag först tyckte kändes lite konstigt eftersom det blev så tjatigt för de som lyssnade.. Men vi hade utformat presentationerna så olika, så det blev rätt okej ändå till slut. Vår kära (?) retoriklärare var även där och lyssnade på oss och gav kritik efteråt, och till min stora förvåning snackade hon till 98% bara om de andra grupperna och hur de gjorde/kunde gjort annorlunda. Detta tar jag definitivt som något positivt att hon inte hade speciellt mycket att säga om oss (alltså inte så mycket att gnälla över:P) så jag är väldigt nöjd med presentationen, även om det var en otroligt jobbig tidspress. De klasskompisar som lyssnade kom även fram efteråt och sa att vår presentation var jättebra, och det blev jag jätteglad över att höra, så himla gulligt sagt!:) Kul att höra för en perfektionist som mig som vill göra det bästa hela tiden..

Men efter presentationen var det något som hände. Ni vet när man högpresterat under en längre tid och när man sedan slappnar av, då händer det liksom något och man har en tendens att bli sjuk.. Jag fick någon mindre slags panikattack blandat med feber igår efter presentationen när luften bara gick ur mig, så jag åkte hem och sov lite drygt 2 timmar mitt på dagen. Det var det skönaste jag har gjort på länge, och då orkade jag även cykla till skolan och hålla i nolleaktiviteten fångarna på studentgatan.. Som senare blev fångarna i långhuset istället eftersom det spöregnade. Men kul hade vi iaf, och det var skönt att ha en avslappnad kväll där man fick dra på smilbanden mest hela tiden.

Man märker som tur är när det börjar bli lite mycket, och det var därför jag tackade nej till att jobba extra på Schenker idag (har en riktig förkylning pågång, det känns i hela halsen). De får ge sig till tåls till imorn när jag kommer och jobbar istället (planerat sedan länge). Det blir nog bra det. Sen ska jag försöka plugga lite till tentan på måndag också, meeen det finns en stor risk att det blir uppskjutet till imorn:P Nu förtjänar jag lite vila!:)

Crazy stupid love

Hade gratisbiljetter till craxy stupid love i onsdags förra veckan, så då begav jag mig ner på stan efter jobbet och mötte Sara för att se filmen innan nolleaktiviteterna började. Och inte blev vi besvikna heller, vilken rulle! Den var väldigt rolig och en intressant tvist på slutet, så den filmen kan jag också varmt rekommendera!



Ryan Gosling, från dagboken.. behöver jag säga något mer? Aaaah!!


Ni.måste.läsa.det.här

Hej hörrni!
Galen första vecka i skolan med massor av föreläsningar och även mkt jobb.. Lägg där till att vi ska ha en presentation som jag ska rocka på måndag så förstår ni att man är lite smått busy nu.. nämnde jag att det är nollning samtidigt också?:)

Jag läste precis det här inlägget på en rolig blogg. Ni måste verkligen kolla in det här, kan vara det bästa jag sett på länge!!

http://fredrik.cafe.se/nagon-av-er-behover-soka-det-har-jobbet-bloggen-kraver-det/

LÄS LÄS LÄS!!:)

RSS 2.0