Den här nunan mötte mig på hotellrummet hä...

img_1762 (MMS)

Den här nunan mötte mig på hotellrummet här i Göteborg:) Jessica testar sängen också, å hon hälsar att den får mer än godkänt, haha:D


Påväg till Göteborg!:) ska bli himla kul a...

img_0345 (MMS)

Påväg till Göteborg!:) ska bli himla kul att möta upp Jessica där och att göra göteborg idag, å inte blir det sänts av att ett 5-stjärnigt hotell väntar heller!;) skönt så att man kan vila upp sig inför morgondagens äventyr!;)


Haha!

Hihi, fick den nya veckorevyn i brevlådan igår och idag hittade jag detta som jag var tvungen att dela med mig av:



Lite tveksam till om det verkligen är sådär superlikt, men jag tyckte det var väldigt kul iaf:) Undra om Kate Middleton håller med?

Nu jäklar!:)

Några av er kanske kommer ihåg detta snickar-debackel? Det är numera glömt (förträngt?), och idag fick jag ett ryck att göra något åt det. Jag, Linda och Johan var på Ö&B (uttalas det "ÖB" eller "Ö och B"?) och handlade en grill inför morgondagens grillning här på tärnvägen. När jag även hämtat tändvätskan och lagt flaskan i min korg så gick jag förbi en hylla med vattenpass. "Ett sånt behöver jag ju för att sätta upp den där förbaskade skohyllan" tänkte jag då. Bra, då behöver jag bara låna en borr av Johanna så kan jag slänga upp hyllan snart, löd den efterföljande tanken. Men när jag av en händelse passerade hyllan med borrmaskiner hittade jag en slagborr för 129 kr(!!!), så jag var ju bara tvungen att slå till! Så nu jäklar ska den där hyllan upp, inga ursäkter! Inom en vecka ska den sitta uppe, annars får ni läsare hitta på ett valfritt straff åt mig! Dock behöver jag hjälp med vart den ska sitta.
Antingen här i mitt sovrum:


Eller här i vardagsrummet ovanför tv:n/avställningsbänken:


Vad tror ni blir bäst? Jag har beslutsångest..

Vem hade trott att en shoppingrunda kunde sluta såhär:



Och så grillen:




Bra kvinna reder sig själv! (och med lite skjuts av Johan:P)



Mmmmums!





Patrik, en riktig karlakarl från Lyxfällan helt i min smak!;)

Bloggtips!

Jag läser ganska många bloggar nästan dagligen, och tänkte dela med mig av några här. Förstår inte hur det kan bli så beroendeframkallande att läsa bloggar? När jag inte suttit vid datorn på ett par dagar får jag nästan hybris när jag ska uppdatera mig på allt jag missat den senaste tiden. Är det bara jag som är så konstig?:P
Utöver Blondinbella och Kenza (känns onödigt med den länk) som jag antar att de flesta av er redan känner till, så vill jag tipsa om dessa bloggar:


Frida Fahrman, ruskigt duktig tjej som blandar roliga smink- och hårtips med grymt fashion, har till och med fått mig lite smått intresserad av second hand. Inte blir den sämre heller av att hon är duktig på att fota och precis flyttat till Paris, mkt härliga bilder utlovas!

Sofi Fahrman, Fridas ruskigt snygga syrra som bor i New York och har en riktigt inspirerande blogg med mycket bilder. Ibland kan jag bli lite trött på alla bloggar med spalt(kilo)metrar med text, och då är Sofis blogg perfekt med mycket härliga bilder på fina kläder och skor blandat med colla NY-bilder.

Linda Hallberg, ruskigt duktig och inspirerande Make up-artist som bland annat jobbar på Make Up Store i Linköping. Levererar otroliga sminkningar nästan dagligen (här kan du hitta otroligt mkt bra tips och inspiration när du inte vet hur du ska sminka dig till tex nästa fest), så den här bloggen får du inte missa! Jag hade även turen att bli sminkad av denna trevliga tjej när jag var på en sån sminklektion på Make Up Store i Lkpg för något år sedan, och hon var otroligt duktig! Som sagt, måste kollas in!:)

Tess Montgomery, svensk modell som bor och jobbar i London. Uppdaterar ofta och jag tycker det är väldigt kul att följa med en modell i hennes vardagliga liv. Det är ju många kändisar som på senanre tid börjat blogga bara för att tjäna pengar, men efter att ha bloggat i över fyra år tillhör Tess definitivt inte en av dessa, den proffsiga bloggerskan hon är. Kolla in!

Ebba Kleberg von Sydow, denna blogg följer jag efter att fastnat för Ebba när hon var chefredaktör för veckorevyn. Jag gillar variationen mellan mode, bevakning av kungligheter och hennes nyfödda och otrooooligt söta lilla dotter Marianne.

Det var några av de bloggar jag läser, fler tips kommer senare.

Har ni några favoritbloggar? Tell me!

Ooups!

Det var ju inte direkt meningen att det skulle gå över en vecka till nästa blogginlägg, men så kan det bli ibland. Hoppades på att jag skulle vara ledig från jobbet i helgen, men HAH vad fel man kan ha! blev till och med jobb i söndags, och så en sisådär 4-5 turer mellan Södertälje och Örebro (allt för att hinna med släktmiddagar och annat) har gjort att tiden inte riktigt räckt till. Men nu så jäklar!

Kvällen har spenderats på bio där jag och Sara såg Limitless med snyggot Bradley Cooper från Baksmällan. Väldigt speciell film måste jag säga, och egentligen gillar jag inte såna här filmer där man måste tänka mer än vad man gör under en tenta, typ som Interception. Men den här hade något ändå. Lite smartare, lite roligare, men framförallt ett oväntat slut som ändå gör att filmen får ett bra slutbetyg. Alltför uppenbara filmer kan ju trots allt vara ganska trist. Men denna var absolut sevärd! Efter filmen knatade vi till Högströmska för lite dricka och hamburgare på JF-puben, mkt trevligt. Vart dock inte så långvariga, så vi drog hem och nu sitter jag och myser i mina fårskinnstofflor:)

Tro det eller ej, men det har blivit lite shopping i helgen som jag tänkte visa upp. Ska bara fota lite först. Sedan behöver jag er hjälp med en sak, vad det gäller ska jag strax lägga upp.


Bis bald

Härlig tisdag

Åh vilken underbar dag!
Sprang runt på stan och gjorde lite ärenden idag, och köpte en liten rolig grej jag ska berätta mer om strax.. Sen åkte jag upp mot skolan och mötte upp lite jurister för brännboll. Gud vad roligt det var att spela! Lyckade ta en lyra och göra en vurpa samtidigt i princip när jag var brännare, måste sett ganska kul ut.. Var ju så himla svårt att springa på den där gropiga ängen/gräsmattan :P
Sedan vart vi ju sugna på att grilla eftersom det var så underbart väder, så det vart god korv och lite snack i solen uppe på grankotten. Myyys <3

Tillbaka till den lilla roliga saken som jag tänkte försöka mig på att recensera. Var inne på Lindex och då kunde jag inte låta bli att köpa med mig Max Factors Smoky Eye Effect Eyeshadow. Jag gillar ju som sagt att mixtra lite med smink och kände för att testa denna. Tycker själv att jag är ganska hyffsad på att fixa snygga sotningar och ögonsminkningar, och den här (jag köpte den i vit och mörkgrå/svart, tredje från vänster) gav ett väldigt snyggt resultat med lagom mycket skimmer i. Tyvärr har den redan efter någon timme lagt sig i ögonvecket, vilket ju är himla dåligt. Har iofs inte duschat ännu efter brännbollen, men jag torkade av ögonen så jag trodde det skulle funka. Produkten är ju ganska krämig, men inte lika krämig som jag trodde att den skulle vara innan. Testade att ha primer på ena ögonlocket, och utan på andra.. Tyvärr har den lagt sig i vecket på båda ögonen, mest där jag inte använde primer. Men jag tänkte ge den en chans till  när jag ska jobba i helgen, borde bli ett riktigt mandomsprov för den.


För er som inte har lika fet hy som jag och annars inte har så stora problem med att ögonskugga lägger sig i vecket kan jag varmt rekommendera denna produkt som ger ett supersnyggt resultat!

Jag älskar att testa nya smarta sminkprodukter, så kan ni kära vänner tipsa om något kul som man absolut inte får missa i skönhetsväg?:)

Sing halleluja! Com hem fixade signalfelet...

img_3323 (MMS)

Sing halleluja! Com hem fixade signalfelet och min tv funkar igen!!:D


Hör och häpna!

Två inlägg på en och samma dag! Eller okej, tekniskt sett är det redan tisdag, men det skiter vi i tycker jag och lägger upp en söt bild istället:



Den är till alla er finisar som tittar in här titt som tätt!:)

Jag brukar sällan längta hem til tokstan, men nu är jag riktigt sugen på att åka hem! Längtar verkligen till onsdag kl 13 när jag får sätta mig på tåget hem igen! Känner mig nästan rastlös här, så sugen är jag på att få komma hem till mamma och äta påskägg. Håll tummarna hårt hårt för att jag slipper jobba på mitt jour-pass på påskafton också är ni snälla!<3

90-talet ringde

Och ville ha tillbaka sin mörka läppenna:



Aftonbladet, dags att börja kolla annonserna lite mer noggrant?:P Kan vara något av de värsta sminktrenderna någonsin..

Favoriten just nu



Har några minuter innan jag ska bege mig iväg till Emelie och grilla på grankotten:)

Har varit så sjukt mkt att göra de senaste dagarna så bloggen har blivit lidande tyvärr.. Dock har jag planerat att göra absolut ingenting imorn, så har vi tur kanske det blir lite mer bloggande då.

Kram!

Bankett

Var på Black Jacks bankett igår och hade den roligaste kvällen på länge! Det känns i huvudet idag kan jag säga, och på foten där jag upptäckte ett väldigt stort och läskigt blåmärke.. weird, hur kom det till?
Återkommer när jag e lite piggare...

Aaaaaahh!

Den lilla nörden inom mig gjorde kullerbyttor på rad idag när jag kom hem från skolan och såg mitt förhandsbokade ex av denna film kommit:


Den senaste Harry Potter-filmen!:D



I brist på intränade bloggbilder fick det bli såhär. Måste säga att jag är mycket nöjd;p

Annars har det varit en rätt soft dag. Hade fastighetsseminarium med Filippo, sen blev det en fika i bibblan med bästa klasskompisarna följt av en liten tur på stan. Köpte bland annat lite gott vin inför morgondagens bravader som består av sittning på Strömpis för att fira (?) skolan amerikanska fotbollslag Black Jacks. I brist på fungerande TV sitter jag nu och tittar på ovan nämnda film på datorn.. Kan ingen komma och ta sig en titt på min Teeevee, snälla?:s

Måndag

.. Är det idag ja. Spenderade en slapp förmiddag hemma innan det kl 3 vart dags för möte med vice ordföranden i Sobra för att gå igenom lite framtida grejer. Sen hade vi ju även legal english mellan 6 och 8 med vår käre Vladimir Bastidas, aka Gestapo. Inte min stil att vara negativ, men det här var banne mig den sämsta "föreläsningen" inom legal english hittils! Hoppas verkligen det blir roligare nästa vecka. Övningarna vi hade fått ut innan var helt omöjliga att göra, och så fick vi iaf massa tid på föresläsningen till att göra dom. Kunde han inte gjort dom tillsammans med oss istället?

När jag kom hem fick mästerkocken inom mig träda fram, och detta blev resultatet:


Höhö:P

Såg förresten Winter´s bone igår. Kan ju säga att det inte var smart att se den en sen kväll när man känner sig lite eländig och ensam, för jag verkligen storbölade igenom stora delar av filmen! Otroligt hemsk, men även välspelad av tjejen som har huvudrollen som den 17-åriga tjejen som tar hand om hela filmen. Hon skjöt bland annat ekorrar för att de inte ha något annat att äta. Då framstår ändå min ravioli som helt okej. Hualigen vilken hemsk film! Men se den, det tycker jag absolut att ni ska göra!


Hihihi

Satt och slösurfade lite förut och hittade detta:



Hahahaha! Alltså jag dör... ;)

Melankoli typ

Hej vänner

Känner mig fortfarande helt tom efter gårdagen, olycklig och orkeslös.. fattar inte hur hockey kan påverka en så pass mycket?

Strax innan hockeyn började igår slocknade även min TV. Trodde att det berodde på stormen, så jag kilade ner till Sara för att kolla om hennes TV fungerade, och det gjorde den.. Så med största sannolikhet har min pajjat. Kul. En TV för 15 lök är värdelös. Har ju verkligen råd att köpa en ny just nu.

Fick plötsligt en idé.. Hur botar man nedstämdhet på bästa sätt? Tips: börjar på R, och slutar på yanair.. Återkommer om jag säter några av mina planer i verket;)

...

Jag är i chock. Ledsen. Besviken.

Kryper ihop i fosterställning, går i ide och vaknar upp om ett år när mardrömmen förhoppningsvis är över..


Spenderar kvällen i soffan såhär tittandes...

img_1886 (MMS)

Spenderar kvällen i soffan såhär tittandes på finalhockeyn:) vad gör ni ikväll?


Exalterad så in i norden!

Blicken fokuserar. Hjärtat börjat klappa och den höjda pulsen gör sig alltmer påmind. Handflatorna börjar bli svettiga och man kan knappt tro att stunden snart är här.

Det är löjligt vad jag ryser när jag ser denna reklam:

 

Oj vad jag kommer sitter uppe och boka biljetter till premiären! Ni vet vart jag kommer befinna mig den 15 juli!


Hjälp!

Haha, nu behöver jag eran hjälp mina härliga vänner. Har sett på flera bloggar som liksom print screenar sina iphones.. och så hittade jag en sån bild på min mobil, utan att jag har någon som helst aning om hur jag fått till den?



Please help me, hur gör man dessa?

Skåneshopping

Eller Gina Tricot-shopping kanske är en mer passande rubrik?:) Det går verkligen upp och ner när jag är på Gina Tricot.. Ibland hittar man ingenting, och ibland får man verkligen hålla i plånboken för att inte spendera alltför mycket att mina surt fördärvade CSN-ören.. Den här helgen hör till det sistnämnda, och här är det som fick följa med hem:

Superhärligt stor scarf/halsduk i lite tunnare korallfärgat tyg:


Blandning mellan cape och kavaj typ, sjukt nöjd med denna snygging som har läderkanter. Inte blev jag mindre nöjd heller när kassörskan sa att de inte hunnit märka om den och att den kostade 199 istället för 299:)



Superfin rosa clutch som även har långa band så man kan ha den crossbody.. Kunde inte motstå den härliga rosa färgen:



Det här linnet var så fint det där hängde på galgen (till halva priset dessutom! 99 istället för 199), men jag vet inte om jag ska behålla det eller inte? Vad tycker ni? Var sådär härligt ärliga och säg vad ni tycker! Jag tycker det är fint, men det är väldigt kort där fram och jag vet inte riktigt vad jag ska ha det till, går inte att använda som tunika.. kanske att stoppa in i en kjol med hög midja, men jag vet inte?:s



När jag kom hem väntade även ett paket med ett par skor som inte kom med i senaste H&M-leveransen. De sitter som ett smäck, så de tänker jag definitivt använda under sommaren härliga partykvällar:





Skokärlek<3



// Sofie

Överrraskningarnas helg

Hej allihopa!

Har ju varit på språng i helgen och inte riktigt haft tid för att uppdatera er om läget, men nu så:)
Efter ett par månader av väldigt mycket jobb kände jag att det var dags att bege mig söderut för att hälsa på mina kära vänner i Skåne. Där någonstans, när planerna om att åka till Skåne började ta fart, fick jag även idén om att komma ner lite unannounced så att säga. Det blir ju så himla mycket roligare med överraskningar, eller hur? :) Sagt och gjort, jag ringde Tobias (Marias pojkvän) och hörde mig för om han kunde hjälpa mig. Till min stora glädje kunde han det, och maskopin var i full gång!
Jag åkte ner i torsdags kväll och blev upphämtad av Jessica (från min klass i Lkpg) och vi åkte hem till henne i Ramlösa i (eller utanför?) Helsingborg. Eftersom Jessica jobbade i fredags förmiddag bestämde jag mig för att spendera förmiddagen i tingsrätten för att kolla in en huvudförhandling. När Jessica slutat jobbet åt vi en supergod thailunch och firade även att Jessica precis landat ett toppensommarjobb på Sandvik!:D På kvällen kom Tobias och hämtade mig och vi åkte till Marias jobb för att realisera överraskningen. När vi var framme hoppade jag ur bilen och bankade hårt som tusan på luckan, varav Marias ögon blev stora som tefat när hon såg att det var jag som bankade! Haha, oslagsbart! Mer överraskningar åt folket! Inte blev hon mindre överraskad när det visade sig att hela arbetsplatsen visste att jag skulle komma och att Tobias fixat det så bra tillsammans med chefen att Maria inte skulle jobba hela helgen som det stod på det falska schemat:) Så vi åkte hem till deras hus i Hjärnarp och softade resten av kvällen.
Lördagen spenderades på Väla (shoppingdcentrum) med Maria, hennes mamma Eva och Jessica. På kvällen åkte vi hem till Johanna som hade födelsedags/inflyttningsfest, vilket var mycket trevligt. Kolla bara utsikten när Twister-mattan drogs fram, höhö:


Här är födelsedagsbarnet:)

 

 

 

 

 

Tack för att vi fick komma Johanna! Behöver jag säga att de flesta på festen visste att vi skulle komma?:P Haha, hela Skåne visste nog att jag skulle komma, förutom Maria då.. Precis som det var planerat!:P

Dagen efter var vi superduperpigga och kände allihopa för att springa 3 maraton efter varandra, alltså blev det svullarfrukost framför TVn:

 

Den bilden togs efter att vi ätit, och innan fanns det även frallor, croissanter och en massa mer gott..

I söndags eftermiddag bar det så även vidare mot Ängelholm där en spännande hockeyfight väntade. Tog med min en lite smårädd Jessica upp i SSK-klacken, och där kunde vi heja fram laget i mitt hjärta till 3 poäng!

 

 

FAN VILKEN SKÖN SEGER!! WEHOU!:D

Måndagen spenderades på Ebbas fik innnan det var dags att sätta sig på tåget till Örebro igen.

Tack Tobias och allihopa som hjälpte till med överraskningen!:)


Då sitter man på tåget påväg till Örebro i...

img_1271 (MMS)

Då sitter man på tåget påväg till Örebro igen då:) har haft en otroligt härlig helg med fina vänner, och det var verkligen roligt att överraska Maria i fredags!:) tack till Tobias som fixat inför överraskningen och till Jessica som sina Skåne-gener till trots stod med mig i ssk-klacken igår under Rögle-ssk :D åker hem med nya energi efter denna trevliga helg och med ungefär 15 miljoner nya katthår;) bildregn och mer info utlovas när jag kommer hem!


Och svaret är... Skåne! Bokade biljetter f...

img_0638 (MMS)

Och svaret är... Skåne! Bokade biljetter för en månad sen, och Marias pojkvän Tobias har hjälpt mig att hålla allt hemligt för Maria för att det skulle bli en sån rolig överraskning som möjligt:D mer info och bilder kommer..


RSS 2.0