Einstein och Gordon fucking Ramsay

Kan börja med Einstein. Det känner jag mig verkligen som nu, ett riktigt jäkla smarto.. Jag berättade ju förut att jag varit på stan och lagt ut typ 70 spänn på en satans chucknyckel eftersom det konstigt nog inte följde med ngn när jag köpte min slagborr.. Trodde jag iaf. Jag upptäckte precis att det visst följde med en sån nyckel, bara det att tillverkaren gömt den lite för bra (för mig och Sara iaf).



Vem fan kommer på att man ska sätta fast chucknyckels-helvetet i sladden till maskinen??? Den var ju sjukt bra gömd också, helt omöjligt att upptäcka..



Morrr "#!¤0ikmslgf¤"#)=%!!

Oh well... Kan ju fortsätta att jag kände mig som värsta Gordon Ramsay ikväll. När jag får mina ryck så gör jag inget halvhjärtat, utan jag fortsätter till jag stupar ungefär.. Hade iaf planerat att göra en kycklingsallas som är smidig att ta med till skolan och ha som matlåda. Men jag fick för mig att jag skulle använda upp den sista marinaden, så jag marinerade kycklingfileerna och helstekte dom. Åh herregud vad gott det blev med salladm majs, paprika, fetaost, pasta och en ruskigt god vitlökssås som jag även svängde ihop. Maaaj gaaaad vad gott det blev, varför får jag inte såna här ryck oftare??:)



Tänkte fota det goda miraklet innan jag började äta, men det gick ju som det gick.. Får skylla på att det såg så fantastiskt gott ut:) När maten var uppäten fortsatte galenskaperna och jag dammsög och skurade varenda lite vrå i hela lägenheten. Väldigt spännande att läsa om för er, det förstår jag^^


If I was a rich girl

När jag var på stan förut idag så stannade jag utanför guldfynds skyltfönster och dreglade...










Kanske kanske att man kan jobba ihop lite pengar och köpa en fin julklapp till sig själv... Drömma kan man ju alltid göra:)

Nolle-p och termin 3

Termin 3 av juristprogrammet börjar imorgon. 30 hp ekonomisk rätt ska avhandlas närmaste terminen vilket ska bli himlarns intressant faktiskt. Har bestämt mig för att jag ska rocka fett denna terminen, så det är väl bara att sätta igång och läsa.. imorgon. Hehe.

De senaste dagarna har bestått av nollning. I torsdags var det upprop för de nya små nollorna och sedan rundvandring på campus. Jag och resten av styrelsen stod vid sektionsrummet och informerade om sektionen och lite om nollningen. Jag och ordföranden Jessica turades om med att prata inför nollegrupperna och det var riktigt kul måste jag säga. I början var det lite nervöst, men när jag väl fått upp ångan snackade jag på som aldrig förr, haha. Men jag tror att jag fick dom positivt inställda till sektionen och att jag lyckades få dem lite inspirerande till att aktivera sig i skollivet.
Torsdagskvällen spenderades sedan på bio där jag och Sara såg Friends With Benefits. Väldigt rolig film som även hade en hel lite djupare inslag som gjorde den till en riktig toppenfilm tycker jag! Se den! Älskar att man får en massa gratisbiljetter till förhandsvisningar av SF, big like på den! På onsdag ska vi även se Crazy Stupid Love som jag har hört mkt bra om.. Efter filmen åkte jag förvi tybble där alla nollor och faddrar umgicks och hade en chill kväll med några öl:)

I fredags jobbade jag sista dagen för sommaren på Schenker. Men jag ska ju snart tillbaka dit (närmare bestämt på onsdag) för extrajobb:) Efter arbetspasset åkte jag hem i ilfart, gjorde mig i ordning och sedan var det bara att trampa upp till grankotten där vi hade förfest till årets färgfest där man klär sig i sin sektions färg (Sobra är självklart snyggt svarta). Hade tagit ledigt från dealandet kvällen till ära, så lite senare bar det även iväg till kåren för galet mkt dans och shots till fötterna inte pallade mer:)


Igår var det dags för gangsterfest med nollorna. Det var himla kul att klä ut sig lite annorlunda med mina croupier-arbetskläder och en hatt med spelkort (ett ess och en dam=BJ!) i brettet för att se lite välklätt gambling-gangsta ut. Sedan var det bara att sätta sig på cykeln mot Ritz för att spela av folk deras pengar på riktigt;P


Don Corleone aka Giacomo!



Vad jag har gjort idag kan ni se under föregående inlägg:) Har varit en skön söndag så man orkar upp imorgon. Var ett tag sedan man var på föreläsning, hoppas jag kommer ihåg hur man gör..


Viktiga beslut

Tog ett högst livsavgörande beslut idag, jag bytte de rosa handdukarna mot lila!



Det syns inte på bilderna hur fin den lila färgen är.. Får nog helt enkelt ta och önska mig en systemkamera i födelsedagspresent så att bilderna kan bli lite bättre:)
Sara kom förbi förut också, så nu sitter den andra hyllan uppe!



Tog tag och städade ur hela skrivbordet och allt som låg där och skräpade, och titta vad fint det blev:



*Duktig chey*






Haha. Var bara tvungen^^

CSN ftw!!:) haha

img_7685 (MMS)

CSN ftw!!:) haha


Run the world girls

Sara var uppe hos mig en snabbis för att tillsammans leka handy men och sätta upp en hylla. Känner mig riktigt cool nu eftersom jag var på stan i helgen och inhandlade massa skruvgrejer på Clas Ohlson som tex en chucknyckel (hur många kan säga att de vet vad det är liksom?:P), metallexpandrar och plugg. Detta var resultatet av kvällens möda:






Till helgen ska det även upp en likadan hylla under plus att jag hade försökt attakera den där satans dumma hatthyllan som lyckades rasa ner i walk in closet:en.. vi försökte borra upp nya hål där ikväll, men efter att ha borrat typ fyra hål i en dum jäkla stålbalk som inte gick att tränga igenom med min slagborr så gav vi upp för kvällen. Men i helgen, då jäklar ska skiten upp!

Sobra nu kör vi!!:)

Fan vad kul att Nolle-p börjar imorn och att jag får vara fadder för andra gången i mitt liv!:D Ska även figurera lite som vice ordförande nu under nollningen, så jag får byta mellan dessa finfina svarta tröjor






Det var verkligen inte lätt att blogga ikväll, för varje bild tar typ 5 min att ladda upp.. Vanligtvis går det på någon sekund, max.

Jag städade lite i garderoben igår och då fick ja synd på den här, påtal om nollning och skolaktiviteter

Ser ni den där, den gula saken?:)


Min kära gula (!) I-overall som vi hade under nollningen och under alla kravaller som man var på under tiden i Linkan. (I=Industriell ekonomi för den oinvigde)



Denna overall bärdes alltid knyten runt midjan och med joakim von anka så synlig som möjligt i ryggen.. Nämnde jag att denna aldrig tvättats på över två år?:P




Här var Nico väldigt nykter;P


När man gick på en kravall (fest med krav på overall --> kravall) så köpte man även ett märke för att visa att man varit på just den festen:)



När man hade overallen på sig och några shottar i sig så fick man alldeles för ofta den briljanta ideén att skriva en massa roliga saker på overallen med white board-pennor. När man sedan gick på nästa kravall kunde man ju köpa ett nytt märke och sy fast det över den mest pinsamma kommentaren på overallen från förra festen.. Smart va?!;)







Åh vad kul det ska bli med en ny termin och nollning!

Senast jag var på pocketshop så passade ja...

img_0828 (MMS)

Senast jag var på pocketshop så passade jag på att köpa lite nya böcker. Man kommer ju behöva lite omväxling från skatterätt och allt vad vi ska läsa under terminen som kommer. Det blev alltså paganinikontraktet, kepplers andra däckare, brott & straff (måste man ju ha läst innan man dör!) och sist men inte minst, the game av av Neil strauss! Mamma tyckte denna kombination var ganska lustig, men jag förstår inte vad hon menar?:p känns som att man borde ha läst både dostojevskij och strauss för att kunna kalla sig allmänbildad idag, även om de täcker in ganska så skilda områden. Ska bli spännande att börja läsa snart!:)


God kvällers!  Såhär ser kvällen ut för mi...

img_4746 (MMS)

God kvällers!  Såhär ser kvällen ut för mig:) det var egentligen fadderkickoff, men picknicken vart inställd pga det dåliga vädret så jag stannade hemma istället och röjde lite istället. Ska försöka gå och lägga mig tidigt för en gångs skull.


Gulligaste grannen!

Kom på att jag glömt att visa hur gullig min granne och klasskompis Sara är!:) När jag var hemma i Södertälje i fyra veckor så tog hon hand om mina blommor och tittade till min lägenhet lite då och då för att se att den stod kvar:) När jag sedan kom tillbaka till förra söndagen så möttes jag av det här gulliga kuvertet med min cykelnyckel i:





Hihi:)

Annars består dagen mest av att försöka tvätta det tvättberg som uppstått under de senaste 2-3 veckorna.. det är helt stört mkt tvätt, har tre sprängfyllda kassar med tvätt.. och det lustiga är att det fortfarande finns en hel del kläder kvar i garderoben, hmm...

Jo juste, jag har ett litet problem också som ni kanske kan hjälpa mig med? Jag tänkte förnya lite i badrummet med nya handdukar då de gamla ser så trista ut och inte suger upp vatten för fem öre..

Såhär ser det ut nu med draperiet och den skumma väggfärgen..

Så jag begav mig till Hemtex för att hitta några med lite mer kvalité och som passar in. Och satan i gatan vad dyrt det är med riktiga handdukar! 300 spänn för den stora, eller är det bara jag som är snål? Det blev iaf två stora och fina (och dyra!:P) handdukar i rosa. Men veliga jag kan ju inte bestämma mig om de passar och blir bra?

Passar dessa i mitt badrum?






Den sista bilden tog jag med iphonen, så färgen stämmer inte riktigt överens..

Vilka världsproblem, jag vet.. men jag vill så gärna att det ska bli fint i mitt hem:) De här handdukarna fanns i mörkt lila också, och de var verkligen jättesnygga! Funderar på om jag skulle tagit dom istället? De var iofs dyrare än dessa rosa som var nedsatta, men det viktigaste är att det blir fint och att de är av bra kvalité. Hittade även ett grymt snyggt mörklila bäddsett som jag bara ska köpa på torsdag när lönen kommer!



Snaaaaart är det helg!  Snacka om en inten...

img_1577 (MMS)

Snaaaaart är det helg!  Snacka om en intensiv vecka vi har haft på jobbet! Massor av göra precis hela tiden. Idag ringde vi tex till tv-programmet sofias änglar (kanal 5) för att vi ska komma och leverera en massa grejer till deras inspelning.. Mkt spännande;)  Önskar att kvällen kunde se ut lite som på bilden, men ett spöregn över Örebro och ett jobb-pass på satin ikväll sätter tyvärr käppar i hjulet för det. Men det är lugnt, för nu är det fredagsfika med äppelkaka! Wehou! Haha:)


Jobbelijobb.. och sen vart det lite mera jobb

Jag skulle bara ta en liten powernap när jag kom hem från jobbet idag, och vaknade 2,5 h senare.. trött? näääerå!;)

Men tur att man blev utvilad iaf för nu bär det strax ner på stan för dagens andra arbetspass, lite shuffelin' på Frimis. Ska bli himla kul, har inte dealat på flera veckor så nu har jag nästan lite Black Jack-craving.. Om man nu kan ha det;)

Nej hörni, det hinns inte med så mkt mer bloggande för idag.. Så för att inte lämna er totalt hangin här så kan ni få dreggla lite på de här godingarna från Topshop. Guud vad mkt snygga skor det finns där, å det bästa är ju att de är i äkta skinn och inte kostar en förmögenhet :)





De här är också döööösnygga!





Dreeeeeeggel... !

Senilsnöre och Linköping

Tror det var i Norge som jag såg en tjej med skitsnygga senilsnören i sina solglasögon, så när jag hittade dessa guldiga kunde jag inte låta bli!


 

Jag förstår att ni alla tänker samma sak som jag när man ser de här bilderma: "Shit vad bra hon är på att ta bilder på sig själv i badrumsspegeln! Kissie, Blondinbella å alla andra bloggare kan slänga sig i väggen!"

 

 

Annars har det varit en helt galen dag på kontoret. Jag fick Västeråsdistriktet på mitt bord idag vilket är det absolut värsta distriktet med mest att göra. Men det är bara att bita ihop och kötta igenom! Sedan går ddet ju lite lättare när chefen kommer och frågar om jag (!) vill ta emot en tjej nästa vecka på upplärning. Jag liksom, som bara jobbar där ett par veckor i sommar. Blev superglad av denna förfrågan så då var det bara att kvittra vidare i telefonen under resten av dagen, hehe. Inte blev det sämre heller av att jag smsat med Anna (som pluggade i min klass i Lkpg) om våra planer att åka till Linköping i september. Jag har inte fått mitt croupier-schema ännu, men med 99,9 % säkerhet åker vi och hälsar på i mitt gamla kära Linköping 23-25 september!:D Åh fy fan vad kul, kan det inte bli september snart?!:)

 


It's like that

Kvällens låt:



Är det någon som har den lite snabbare versionen som går på fantareklamen nu?

Evacuate the dance floor - Kryssning svensexa madness

Det beskriver helgens kryssning väldigt bra måste jag säga;)

Dessvärre kunde inte Skånemaria följa med på årets kryssning, så då vart jag väldigt glad när en annan cool skåning följde med; Jessica!
Som sig traditionen bör njöt vi av god lunch och shopping i Sthlm innan galenskaperna drog igång på Cinderella. Väl på båten blev det supergod mat i mammas sällskap



En förväntansfull Jessica:)



Obilgatoriska drinken:



Sedan vet jag inte riktigt hur många fler bilderna jag vågar visa, haha.. Jessica, du får säga till :P


Den sedvanliga förfest i hytten-bilden




Sedan stötte vi på ett par sailors och ett par andra riktigt roliga killar som var på svensexa









Den bjuder jag på ;)


De där sjömanspussarna var ungefär lika blöta som resten av kvällen.. hehe. Grymt kul kväll som slutade alldeles för nära inpå frukostbuffén dagen efter.. Men vad gör väl det om hundra år?!:)

Project runway säsong 9

Jag kan verkligen inte slita mig från säsong 9 av project runway! Min favorit hittils karaktärsmässigt är absolut Joshua McKinley, designmässigt är det nog Olivier Green.

Gå in på

http://www.ch131.com/ och klicka dig vidare till Projext Runway Season 9!

Kvällens låt!

Tillka från att ha sett Bridesmaids med Cissi på Heron City. Den var awesome!

Här kommer kvällens låt, LYSSNA!


Kommer du på Lördag?

http://www.aftonbladet.se/wendela/article13458061.ab

Haha, jag ska göra mitt bästa iaf;)

"Det är väl uppenbart att alla behöver ett silverägg?!"

Idag tog jag och några av tjejerna från middagen igår bilen till Skärholmen för att umgås lite och shoppa:) Det blev en mycket härlig dag, och jag tror att vi säkert provade en 100 blusar, ponchos, tröjor och annat trevligt, och självklart en hel del köp också. Detta är en del av vad som hämnade i min Marc Jacobs:


Ett par vita ballerinor i canvas från H&M och servetter plus en svart jobbkjol från Indiska.


Fin svart klänning i transparent tyg med underklänning från H&M.


På indiska är det som ni alla vet extremt lätt att gå bananas och köpa sig helt fördärvad på soffkuddar, ljuslyktor och fina glas i regnbågens alla färger. Även jag blev frestad till max idag, men det slutade med att jag köpte det här istället:







Ett silverägg!!

Jag fastnade för det direkt när jag hittade det på en hylla inne på Indiska och började genast förhandla med mig själv och försökte komma på anledningar till varför jag skulle köpa det. Linnea gick förbi och jag frågade vad man skulle kunna förvara i det här finfina ägget och fick till svar att "det är ju uppenbart att alla behöver ett silverägg?!" varav saken var biff, haha. Jag ska ha mig ett silverägg! Hon e himla smart den där Linnéa, och bra på att övertala mig att köpa fina saker är hon också;)

Det blev lunchpaus och lite mer tittande i affärer, och sedan blev vi (hör och häpna) trötta så vi åkte hem till idylliska (märk sarkasmen) Södertälje igen. Tack för idag tjejer!

Mira mar

Onsdagskvällen spenderades med bästa Ragnhildbrudarna! Åh vilken härlig kväll det var!
Vi började med en fördrink hemma hos mig för att sedan ta bilarna ner på stan och Mira mar som är ett tapas/meze-ställe. Väl där nere blev det tapas i massor, Cava (tror det är lag på att man måste dricka bubbel när man umgås med så snygga och smarta tjejer!) och självklart lite skvaller, hihi:)


Anastasija och Linnéa


Miriam (som försöker göra allt för att inte fastna på bild:P) och Cissi


Här är oerhört glada Mia och Nico

Sedan försöker jag dra något skämt så att Mia ska se lite gladare ut varav undertecknad istället börjar skratta och bilden blir såhär skarp:



Jag lyckades ju iaf göra Mia glad;)


Efterrätten bestod av vit choklad-cheesecake:)




Sedan traskade vi som inte skulle jobba dagen efter vidare mot Flamingo för ytterligare en drink.

 

 

Himla mysig kväll det var! Det här måste vi definitivt göra till en årlig tradition!:) Tack för det finfina sällskapet tjejer!


80 är det nya 20... Eller?

Idag har jag gjort något som jag inte gjort på hela semestern; jag gick upp i tid!
Somnade självklart alldeles för sent igår kväll (läs natt), så gissa om jag var seg när jag hämtade upp mormor imorse. Vi satte oss iaf i bilen och åkte iväg på en dagsutflykt (gud vad jag låter som en pensionär. Men jag får skylla på sällskapet) till Eskilstuna för att hälsa på mormors syster Anna-Lisa. Denna Anna-Lisa är en frisk fläkt, minst sagt. Sina 82 år till trots så är hon energisk för ett helt fotbollslag och pratar väääldigt mycket vääääldigt ofta. Haha, riktig powet-tant det där!:)
Vart en liten runda på stan och god lunch på Akropolis följt av lite fika hemma hos henne med det obligatoriska trisslottsskrapandet. Jag vann 25 kr, tjoohoo;) När vi sedan kom hem till tälje däckade jag i soffan på en gång. Dessa tanter alltså, de vet hur de ska köra med en, hehe...

Det var väl ungefär det jag har åstadkommit idag. Imorgon väntar en efterlängtad tjejkväll med alla snyggon från gymnasiet. Ska bli himla trevligt! De kommer hit vid sex för en liten fördrink, sedan bär det ut på stan till någon mysig restaurang, förhoppningsvis Mira Mar där de har en massa goda tapas och meze. Sedan vet man aldrig vart kvällen kan bära en!

So long

Pia Sundhage

Av någon anledning kan man inte lägga in klippet i bloggen, så här är en länk till Pia Sundhages sommarprat. LYSSNA!!:)

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3421&grupp=7163&artikel=4548992&sida=4

Boule och Debaser och Ambassadeur och ...

Vilken lördag!

Vaknade upp igår av att det spöregnade vilket gav upphov till en hel del oro inför kvällen. Man kan ju inte ha picknick i regn, och något vidare boulespel blir det väl inte heller?
Då var det himla tur att det till slut sprack upp och blev en riktigt fin kväll till slut!

Jag och Emma tog tåget upp till stan och tog en promenad till Rålambshovsparken för att där möta Johanna och henne anerikanska syssling Kevin. Där hade vi en härlig picknick i solskenet, kolla bara:






Sedan kom även Jonsson, Micce, Danne och Johannas svenska syssling med kompis varvid det blev boulespel. Vi fick reglerna förklarade för oss och sedan satte vi igång! Mitt lag bestod av mig själv, Micce och Kevin och vi mötte Danne och Jonsson. Vi spelade först den till 13 poäng och efter en mycket rafflande avslutning lyckades mitt lag säkra segern! Som pris belönades (?) vi med en pastis som smakade utspädd hostmedicin ungefär. Oh well, vi vann ju iaf och inget är ju bättre än segerns sötma! Haha. Vi satt kvar där ett tag och tog ett par cider/öl, och sen gick vi vidare mot Debaser slussen. När klockan slog tolv vart vi sugna på att dansa så vi promenerade till Ambassadeur. Där dansade vi länge och väl. Några droppade av lite tidigare, men jag, Jonsson och Micce stannade nästan till stängning (kl 4).






Sedan blev det lite obligatoriskt fyllekäk på donken där vi även stötte in i gamla klasskompisen Sara vilket var himla kul! Efter det hade vi lite tid att slå ihjäl till första tåget hem skulle gå så vi gick runt Klarabergsviadukten för att hitta ett öppet Pressbyrån/7-eleven. Men vi hittade inget alls, så vi gick tillbaka till donken.. Och tror ni inte att det låg en liten kiosk där vägg i vägg med donken? Haha, fail..

Efter tågresan var det fantastiskt skönt att komma hem och få sova lite! Tack allihopa för en grymt trevlig kväll!

Konstiga vardagsbetraktelser

När jag var i Norge förra helgen så ringde det ett konstigt nummer medan jag stod i duschen. Så idag när jag stod i duschen ringde detta konstiga nummer igen. Jag har absolut inget aning om vem denna person är (en AnnLis eller Ulf Karlsson i Jönköping enligt eniro. Vem är det liksom och vad vill dom mig tro?)
Det är lite som att svara i telefon när det ringer någon från dolt nummer. Man blir lite misstänksam och högst tveksam till om man ska svara. Förut hade både min mamma och min pappa dolt nummer när de ringde från jobbet, vilket de gudskelov har sett till att ändra på nu. Så slipper man bli förvirrad liksom. Plus att man slipper svara med en lustig fras menat till mamma näär hon sagt att hon ska ringa, men att det iställer är någon undersökning-tjofräs som ringer och den lustiga hälsningsfrasen mest blir pinsam.

Så. Till den stora frågan: Vilka är dessa människor och vad de mig? Och framförallt, varför verkar de ha ett inbyggt sjätte ninja-sinne som för att de vet precis när jag tar en dusch och ringer då?

Vågar jag ringa upp??:S

Norge

Kom på att jag inte haft tid att berätta om Norge-resan vi gjorde förra helgen!

Pappa hade bilat runt ett tag innan, så jag satte mig på flyget till Trondheim och mötte upp honom där. Sedan åkte vi vidare till några släktingar utanför stan och fikade lite. När det var klart åkte vi vidare till en annan släkting, Norolf, som vi bodde hos under hela helgen. Här är han med mitt gulliga kusinbarn Alicia (bilden togs när vi firade min faster i maj)



Första dagen bjöd inte på något imponerande väder direkt, men vi trotsade duggregnet och tog en promenad iaf. Här är Trondheim tekniska universitet som även är Norges äldsta. En väldigt högt ansedd skola, lite som Handels och KTH tillsammans hävdade Norolf.


Det är en fantastiskt fin stad med imponerande fin natur.


Här gick vi igenom stadskärnan.



Funderade på hur man skulle kunna beskriva den här staden (och då tänkte jag mestadels på stadskärnan) och kom fram till att det skulle kunna vara en blandning mellan Amsterstam och San Fransisco eftersom det finns så mycket vatten runt omkring plus en jäklarns massa branta backar precis överallt!




Här är även storkyrkan som i princip hela släkten har gift sig i. Ruskigt stor kyrka som tom Jonsson hade blivit imponerad av! (För er som inte vet: Jonsson är en gymnasiekompis som under resor tycker att stora kyrkor är det absolut ultimataste att se:P)


Himla tur att man kan bli belönad med en maffig vitlöksburgare och en Cosmopolitan efter en promenad på typ en hel dag:)




Gotcha!


Resten av helgen bestod av en massa trevliga grillkvällar och att träffa en himlarns massa norska släktingar. Var en riktig pärs att försöka komma ihåg allas namn och hur man var släkt med dom, men jag gjorde mitt bästa och tyckte att jag var riktigt duktig på att första deras norska som även präglades av en ganska lustig Trondheimsdialekt.

När man är "utomlands" är det ju även roligt att föreviga så mycket lustigheter som möjligt. Ta tex Polly, det måste ju norrmännen ha fått om bakfoten:




Hrmm, hur smakar deras bröd tro?:s



Gissa vad de säljer här?

Norges egna Apple Store såklart:)


Hrmm, hur blir håret efter ett besök här?:s


När vi lyckades åka lite fel på hemvägen så stötte vi på denna svenska stolthet:




Himla trevlig resa! Men det var ganska skönt att komma hem och höra folk prata normalt igen ;P

Marc by Marc Jacobs Totally Turnlock Francesca!

Jamenvisst var det en väska i påsen! Och inte vilken väska som helst heller.. Som jag har längtat efter att kunna gå och köpa mig en egen Marc Jacobs-väska:)


Marc by Marc Jacobs tote bag





Aaaaah, den är helt underbar i svart fint skinn och i stor enkel modell där man får plats med det mesta och lite till! På bilden syns inte den långa axelremmen som även sitter på. Här är en egen bild tagen nyss i mörkret här hemma.



Inte världens bästa bildkvalité ser jag nu, men det får duga:)




Fasen hörrni, kan vi inte alla komma övere...

img_0491 (MMS)

Fasen hörrni, kan vi inte alla komma överens om att vi skippar vintern och hösten i år och kör två somrar på en gång?:)


Åh herregud! Äntligen har jag slagit till ...

img_1175 (MMS)

Åh herregud! Äntligen har jag slagit till på en riktig fining som jag gått och suktat efter sedan jag började gymnasiet i princip! Blir så exalterad här där jag sitter på norrmalmstorg att jag lyckades spilla sås på mig själv:p Ngn som kan gissa vad det är? Det börjar på M..


I wanna smell the neck of a man I don´t know!

Åhhh vad jag måste se Bridesmaids!


RSS 2.0