Nu ni!:)

Det här har jag tänkt på så himla länge, och nu ska jag äntligen få tummen ur röva!

Jag skulle vilja ägna ett eget inlägg åt mina fantastiska vänner som har haft turen att träffa här i Örebro! Tänkte att det kunde vara roligt att se för er Tälje/Linköpingskompisar och framförallt roligt för er härliga människor i Örebro att få veta hur sjukt underbara ni är!<3

Vad skulle jag göra utan min fellow sportnörd Linda?:) Det här är en riktigt tuff och härlig liten skånska vars ärlighet jag uppskattar väldigt mycket. Ser tex min hellugg (som jag fick en knäpp impuls att klippa) konstig ut så kan jag lita på att hon säger som det är när jag frågar;)



Här är min fina Emelie som verkligen har ett hjärta av guld!<3 Du är en otroligt härlig människa vars vänskap jag uppskattar väldigt mycket! Vi är lika töntiga båda två när vi sitter klistrade framför kungliga bröllop, hehe. Löööw jo!



Haha, satt och letade efter en bild på facebook som gör denna skönhet rättvisa, och så hittade jag den här som jag bara måste publicera eftersom den är så rolig! Vad gjorde vi här för knas Emelie?:P



Här är den supersnälla och härliga Johanna som det är ett riktigt härligt go i!:) Är man i Johannas sällskap behöver man aldrig oroa sig för att ha tråkigt, för den här snygga blondinen har en otrolig förmåga att få en att skratta så det värker i mungiporna och dansa natten lång till fötterna värker!
Haha, förlåt Johanna, men jag var bara tvungen:



Göteborgs-Linda är även hon en otroligt snäll och gullig tjej som jag tycker jättemycket om! Det är inte mycket som kan få denna positiva donna på dåligt humör, och jag tror att vi alla kan hålla med om att om det är någon som skulle vinna SM i bra inställning så är det Linda! Sikket snyggo!:)



Här är min kära granne Sara som faktiskt även lyckas påminna mig om Linköping lite då och då i och med hennes härliga Östgötska;) Det är jäkligt kul när du brer på som allra mest Sara! Det är otroligt härligt att ha en granne i samma hus som man kan gå ner till och snacka lite skit, laga tacos med och kolla Let´s Dance eller bara ta en promiss till Willys med. Härliga grannar is the shit! <3




Här är vår egna cougar Anna:) Du är en riktigt härlig tjej och jag trivs så himla bra i ditt sällskap. Snyggare Skövde-tjej får man leta efter!




Hoppas det är okej att jag publicerar de här fina bilderna på er<3 Annars får ni säga till!:)

Jag vill att ni ska veta att ni är helt underbara människor och ni är definitivt den största anledningen till att jag trivs så bra här i Örebro. När är värda er vikt i guld och om jag bara hade lite mer pengar hade jag bjudit er alla på en riktig tjejresa!

Det finns såklart många fler vars vänskap jag värdesätter mycket, men idag kände jag för att presentera dessa härliga brudar:)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Naaw vad gullig du är <3 Och hoppbilden är från en förfest hos Johanna =)

2011-05-30 @ 08:12:24
URL: http://tryingtospeak.blogg.se/
Postat av: Hanna Skattberg

Hoppas du får en bra vecka:D

2011-05-30 @ 08:28:28
URL: http://hhannaskattberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0