Tröttmössa och blöt säl

Hej!
 
Nu kan jag säga att det sitter en riktig tröttmössa bakom skärmen, haha. Satt uppe igår och fixade på min presentation on Anders Behring Breivik till en lektion på torsdag, och tiden bara sprang iväg. Att tiden försvann väkdigt fort kan ju ha något att göra med att jag satt och pluggade med Kia, och i hennes sällskap kan man skratta bort precis hur många timmar som helst, haha. 
 
Under helgen som var så spenderade vi fredagen med att äta lite kinesisk mat, en vända på Duluths lilla casino (jag vann 50 dollar!) och sen slutade vi kvällen på bion för att se den andra 300-filmen. Mycket spännande, och det var himla kul att se Eva Green i en huvudroll. Grymt cool tjej!
Första delen av lördagen spenderades i biblioteket, och andra på Grandsma's (uteställe). Någon måtta på duktigheterna får det ju vara liksom! 
 
 
Var tvungen att lägga upp en bild på två mumsiga drinkar i Mexico. Nu när brännan börjar flagna blir man bara ännu mer sugen att åka tillbaka! Helst gärna igår.
 
Kommer inte ihåg om jag berättade att vi hyrde en bil och åkte till en outlet utanför Minneapolis helgen innan Mexico? Här är resultatet iaf av shoppingen för 7 personer, haha. Cissi ser himla glad och nöjd ut :)
 
Kommande helg har vi faktiskt hyrt bil igen (tack USA för att det är så billigt!). Då ska jag, Kia, Rikard och Robin åka ner till Minneapolis, bo på hotell och äntligen gå på lite NHL-hockey! Sjukt efterlängtat! Baseball-säsongen är på intågande också så förmodligen blir det även en baseball-match, bara vädret är bra. Ska bli himla kul att komma iväg på lite äventyr, och den här gången ska jag banne mig köra, haha! Rooooadtrip!:D En sväng till IKEA och Mall of America blir det också, ooh vad gött!
 
Har för övrigt börjat få lite ångest över att det inte är så lång tid kvar här i Duluth. Efter denna veckan är det bara 5 veckor kvar tills skolan tar slut. Har haft så kul den här terminen att jag inte riktigt är redo att åka hem ännu. Ska definitivt göra det bästa av tiden som är kvar!
 
Kia kände för att krama bulldogen en kväll när vi var på gymet.
 
Juste, kanske ska förklara ordvalet i rubriken också.. Glömde sladdskrället hemma så kan inte visa ngn bild, men när vi var på Mall of America innan Cancun så köpte jag en ny tröja. På en affär som heter Wet Seal. Blöt säl. Seriöst, de kunde verkligen inte komma på något annat ord än blöt säl? Tom blöt giraff eller torr apa hade ju varit bättre, men nejdå, blöt säl ska affären heta..!
 
 
Tänkte knåpa ihop ett inlägg snart med amerikanska tokigheter för att visa på alla knasigheter amerikanerna har för sig. För gud vet att det är många, haha. Stay tuned! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0