En sån dag

Önskar att jag kunde inleda på ett glatt och roligt vis som jag brukar, men inte idag.. Har bara lust att gå ut på gräsmattan här och skrika "Bläääääääää" väldigt högt och väldigt länge. Och sen sparka lite på en soptunna bara för att. För att avreagera mig lite. Men jag försöker vara tråkig och rätta mig enligt civilisationens lagar och sitter kvar här på min datorstol istället. Urk.

Min kära mor fyller år i november, och den helgen hade jag önskat ledigt från jobbet och så har jag redan köpt biljetter hem den helgen. Hade tänkt säga till mamma att jag var tvungen att jobba och sen komma hem till Tälje och överraska henne. Hade även tänkt träffa mina kära kusiner på pappas sida och om jag hade haft tur, mött Mia och Linnéa på stan och tagit en mysig fika och shoppat lite. Men neeheee då, då kom ju tentaresultatet igår för arbetsrätten, och tror ni inte att jag är så klantig att jag kuggar den? Och gissa när omtentan är? Självklart den helgen när jag tänkt åka hem. Typ enda lediga helgen den här hösten känns det som. Baaah, frustration!

Sen var jag och Emelie på förhandsvisningen av "En dag" ikväll också. Den superkända boken ni vet som nästan alla läst?:) Filmen var jättebra och sorglig, och nu är det ju i princip oundvikligt att känna sig som världens mest ensamma och ynkliga människa. Blääää. Sen så vaknade jag upp och var förkyld idag också. Jättekul. Jag nästan skrattar på mig så kul det är. Och nu ringde pappa också och var så sur på att SSK torska igår att han kanske inte kommer till Örebro den 24e för att se SSK spela här om de fortsätter att torska. Typ den enda jag har att se fram emot, och så kanske han inte kommer. KUUUUUUUUUUUUUUUUUUL!



...










Man ska ju helst inte gå och lägga sig sur. Så jag surfade runt lite och hittade den här bilden som fick mig på bättre humör. Ja Mia, jag tänkte på dig direkt när jag såg den! Det får bli dagens strävan helt enkelt, ett par Loubotins! Eller ett par Lanvin.. eller kanske både och?:)


Shoe porn..


Bilder tagna från Sofi

Kommentarer
Postat av: Cissi

jag vill också ha skor, MASSOR med skor. varför varför varför har jag inte råd med skor?? VA? VA? VA??

2011-10-15 @ 09:19:50
URL: http://lizzienora.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0